(video) Recrutate pe internet pentru a presta servicii sexuale. Clienții achitau o mie de lei pe oră

12784514_1025298140877390_1225014791_n-700×352

Un locuitor al Capitalei în vârstă de 24 de ani a fost reţinut în flagrant delict de către ofiţerii de investigaţii ai IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, fiind bănuit de trafic de fiinţe umane, pe care le recruta cu scopul de a obţine mijloace financiare în urma prostituării acestora. În cadrul investigaţiilor speciale desfăşurate, poliţiştii şi procurorii au deconspirat schema criminală a bănuitului, care identifica potenţialele victime şi le determina să presteze servicii sexuale contra plată.

Astfel, individul plasa anunţuri cu conţinut erotic pe internet, precum şi alte informaţii pentru potenţialii clienţi. Acesta avea în posesie un automobil de model Dacia Logan, cu care transporta cele patru victime pe adresele indicate de clienţi. Domnişoarele s-au dovedit a fi originare din Chişinău, Ialoveni, Călăraşi şi Cahul, cu vârstele cuprinse între 16 şi, respectiv, 21 de ani, care proveneau din familii social-vulnerabile. Pentru o oră de prestare a serviciilor sexuale, bănuitul solicita de la client bani în sumă de 1.000 de lei.

El a fost reţinut şi este cercetat penal în stare de arest pentru trafic de fiinţe umane. Conform legislaţiei în vigoare, el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 până la 15 ani. Totodată, poliţiştii întreprind acţiuni speciale de investigaţii în vederea identificării şi reţinerii altor complici în acest caz, precum şi stabilirea altor fete ce au avut de suferit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente