(video) Primele detalii despre Star Wars: Episode VIII – Ce actori vor juca și când va fi lansat

star wars
Foto: Photo Credit: Captură video

Disney și Lucasfilm au anunțat, luni, că deja se lucrează la „Star Wars: Episode VIII”, film în care vor juca Benicio Del Toro, distins cu Oscar, dar și Laura Dern, cunoscută din „Jurassic Park” sau „Enlightened”.

Dacă despre Del Toro se știe că va interpreta un personaj negativ, pentru moment nu există detalii legate de rolul lui Dern. Acestora li se va alătura, în distribuție, Kelly Marie Tran, o actriță cu origini asiatice, mai puțin cunoscută, ea având până acum roluri minore.

Scenariul și regia următorului film din franciză sunt semnate de Rian Johnson, iar filmările au început deja. Actorii din filmul lansat la finele anului trecut: Mark Hamill, Carrie Fisher și Anthony Daniels se vor întoarce, de asemenea. Din noua generație, au fost deja anunțați Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac si Domhnall Gleeson. Și Andy Serkis și Lupita Nyong’o își vor relua rolurile.

Pentru moment, nu se știe dacă Billy Dee Williams, în vârstă de 78 de ani, care s-a alăturat francizei în „The Empire Strikes Back”, al doilea film, își va relua rolul.

„Episode VIII” ii va avea ca producători executivi pe J.J. Abrams, Jason McGatlin și Tom Karnowski. Filmul va fi lansat în decembrie 2017.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente