(video) Experiment social la Chișinău: Cum ai reacționa dacă un Om de Zăpadă ar prinde viață?

starkebabom
Foto: Om de zăpadă la Star Kebab

În ultimul timp, la Chișinău sunt făcute tot mai des experimente sociale. Astfel, într-o zi de ianuarie, mai mulți chișinăuieni au fost surprinși pe str. Ismail, în apropiere de Star Kebab, de către un om de zăpadă.

Este interesant de urmărit reacțiile trecătorilor la omul de zăpadă, însă în majoritatea cazurilor, după ce dau ochi în ochi, trecătorii zâmbesc sincer, ceea ce oferă o frumusețe specială acestui video.

Potrivit paginii Star Kebab, la crearea experimentului social niciun om de zăpadă nu a avut de suferit.

 

Funny snowman prankO farsă haioasă, de la Star Kebab, pentru a aduce zâmbetul pe fața trecătorilor.În timpul filmărilor niciun om de zăpadă nu a avut de suferit 🙂

Posted by Star Kebab on Monday, January 25, 2016

 

„Star Kebab – gustul visului!” este un brand autohton pe piața restaurantelor de tip fast-food și a luat naștere în orașul Chișinău, Republica Moldova. Primul local și-a deschis ușile la 15 noiembrie 2011, cucerind Capitala prin conceptul său unic, prin gustul deosebit al bucatelor și prin calitatea înaltă a deservirii.

În prezent, rețeaua este formată din șapte restaurante în orașul Chișinău, dintre care două proprii și cinci de tip franciză.

Pe data de 12 decembrie 2014, Star Kebab a deschis primul restaurant peste hotarele Republicii Moldova, în orașul Krasnoyarsk, Federația Rusă, iar în aprilie 2015, a fost lansată prima franciză Star Kebab în orașul Bălți, pe str. Independenței, 24.

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente