(video) Doi tineri riscă detenție pe viață pentru săvârșirea omorului unui taximetrist

fff
Foto: PC: n4.md

Doi tineri de 25 și 27 de ani din raionul Călărași sunt suspectați de omorul unui taximestrist de 43 de ani din municipiul Bălți. L-au înjunghiat și l-au aruncat în câmp.

Pe 12 decembrie 2015 acești tineri au consumat băuturi alcoolice la o stână din apropierea mun. Bălți, după care suspecții au hotărât să meargă în satul Cubolta, raionul Sângerei, la o cunoștință de-a lor. Pe traseul Bălți-Sângerei, suspecții au oprit o mașină de taxi de model „Dacia Logan”.

Bănuiții aveau scopul de a răpi automobilul și l-au omorât pe taximetrist, înjunghiindu-l cu un obiect ascuțit în regiunea gâtului, după care l-au aruncat în câmp. Apoi, suspecții au accidentat mașina, abandonând-o în apropierea satului Gura Căinarului, raionul Florești, aceasta fiind depistată de poliție patru zile mai târziu, pe 16 decembrie 2015.

Ca urmare a investigațiilor întreprinse de către forțele de ordine, la 28 decembrie 2015, în extravilanul satului Cubolta, raionul Sângerei, a fost depistat un craniu de origine umană și fragmente de haine, care s-au dovedit că aparțin victimei.

Pe 25 ianuarie, curent, colaboratorii poliției au reţinut persoanele suspecte de comiterea acestei infracţiuni. Aceștia nu sunt la prima abatere de la lege, anterior fiind condamnați pentru furt și viol.

Interogați de poliție, bănuiții și-au recunoscut vina pe deplin. Suspecții riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 20 de ani sau detenție pe viață.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente