(foto) Cum arată prima fotografie de la reuniunea actorilor din serialul „Friends”

Friends
Foto: Friends PC: metro.co.uk/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images

Actorii din serialul „Friends/Prietenii tăi” s-au reunit, pentru prima dată după încheierea filmărilor în 2004, pentru a înregistra un episod special.

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer și Matt LeBlanc au înregistrat un episod special drept tribut adus regizorului de comedie James Burrows, în vârstă de 75 de ani. De la reuniunea actorilor a lipsit Matthew Perry, interpretul personajului Chandler din serialul „Friends”, scrie România Liberă.

Prima imagine de la această reuniune specială a fost postată însă de actrița americană Kaley Cuoco, care joacă în serialul The Big Bang Theory. Actrița a postat imaginea pe rețeaua de socializare Instagram cu mesajul: „Prietenii tăi cunosc Teoria Big Bang”. În imagine, toți actorii sunt îmbrăcați elegant și se află la o masă dintr-un restaurant.

Episodul tribut pentru James Burrows va fi difuzat de televiziunea americană în data de 21 februarie.

Serialul „Prietenii tăi/Friends” este un sitcom american creat de David Crane și Martha Kauffman, care a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 și 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale unui grup de prieteni din Manhattan și a fost unul dintre cele mai populare seriale americane.

 

FRIENDS #MEETS BBT

A photo posted by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente