Deputata Zotea descrie „teroarea” prin care a trecut când a părăsit miercuri Parlamentul

alina-680×365
Foto: Alina Zotea Photo credit: mesaj.md

Alina Zotea, deputat al fracțiunii Partidului Liberal, a publicat pe pagina sa de Facebook o reacție cu referire la agresiunile asupra cărora au fost supuși membrii partidului din care face parte, dar și ea însăși la ieșire din Parlament ieri seara, 20 ianuarie.

În mesajul intitulat „Teroarea din 20 ianuarie 2016”, parlamentara îl califică pe președintele PL, Mihai Ghimpu, ca fiind un erou, condamnă violențele din timpul protestelor și presupune că unii protestatari ar fi fost în stare de ebrietate.

„Teroarea din 20 ianuarie 2016

În timp ce angajații alergau prin Parlament, duși de la un hol la altul, agitați și cuprinși de panică, președintele PL, Mihai Ghimpu, ne îndemna să fim calmi și ne asigura că vom ajunge în siguranță la familii și la copii.

Însă, teroarea nu s-a terminat în Parlament, a continuat și atunci când am încercat să ieșim afară împreună cu asistenții și ceilalți angajați ai instituției. La ieșire, un grup de oameni beți au început să mă lovească, atât pe mine cât și pe asistentele cu care eram.

Ce vină au colegele mele pentru faptul că sunt angajate ale Parlamentului? Acestea sunt oare proteste pașnice? Când mama își vede acasă copilul bătut și hărțuit?

Oare cât de bărbat trebuie să te simți ca să te dai cu pumnii în femei?

Faptul că am fost agresată și eu, și doamna Corina Fusu, și domnul Ghimpu, îmi aduce aminte că trădătorii nu ies prin fața Parlamentului, trădătorii se maschează, își murdăresc fața ca să nu fie recunoscuți și folosesc orice mijloace ca să-și salveze viața.

Domnul Mihai Ghimpu rămâne un EROU, fiindcă eroii nu fug prin ușa din spate, eroii luptă până la capăt pentru poporul său, chiar și cu riscul de fi contestați.

Mihai Ghimpu nu a fugit ca un laș. S-a asigurat că toți colegii au ieșit, iar apoi și dumnealui a ieșit, fără bodyguarzi, fără poliție, cu mâinile goale, pentru că nu are ce ascunde.

Din atâta manipulare, unii protestatari, având cele mai bune intenții, s-ar putea să uite cine le sunt adevărații adversari, s-ar putea să le scape cine a furat un milliard de dolari, dar a mai rămas un pic până se va separa grâul de neghină.”

 

Teroarea din 20 ianuarie 2016 În timp ce angajații alergau prin Parlament, duși de la un hol la altul, agitați și…

Posted by Alina Zotea on 21 Ianuarie 2016

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente