Peste 60 de cazuri de situații de risc au fost înregistrate în Moldova la început de 2016

dse
Foto: PC: DSE

În ultimele 24 de ore, angajații Serviciului Situații Excepționale au intervenit în peste 60 de cazuri, situații de risc care au fost înregistrate în 20 de raioane ale republicii, informează Departamentul Situații Excepționale.

Printre intervențiile la care au fost chemați salvatorii, au fost cele de lichidare a incendiilor, deblocări de uși, dar și operațiuni SMURD.

Două echipe de pompieri au fost alertate chiar în această noapte, de unu ianuarie, în orașul Vatra, cu informația că pe strada Prieteniei, numărul 11 a izbucnit un incendiu. Echipele venite la fața locului au stabilit că o anexă auxiliară, cu o suprafață de 10 metri pătrați, este cuprinsă de flăcări. Stingerea incendiului a durat mai puțin de 20 de minute, după care în interior, pompierii au depistat corpul neînsuflețit, carbonizat al unui bărbat de 58 de ani. Circumstanțele și cauza acestui incendiu se stabilesc, iar pompierii amintesc repetat despre importanța respectării normelor antiincendiare, dar și a altor reguli de securitate, pentru a evita situațiile excepționale cu pierderi de vieți.

Cei care sunt martorii unor situații de risc sunt rugați să apeleze de urgență Serviciul 901.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente