(foto) Designerul Evghenii Hudorojcov – cireașa de pe tort la Black Fashion Week la Paris

DSC_4850Black Fashion Week 11 dec 15111215
Foto: PC: Evghenii Hudorojcov

Pe 11 decembrie 2015, designerul moldovean Evghenii Hudorojcov și-a prezentat cea mai recentă colecție, „MANIFESTO”, la Black Fashion Week de la Paris. Deși este predestinată creatorilor de culoare, Evghenii a fost oaspetele special al evenimentului și a impresionat prin culoare și linie.

Black Fashion Week este un eveniment de fashion, înființat în noiembrie 2010, care promovează designerii și manechinele de origine afro. Creațiile acestora sunt prezentate mass-mediei și partenerilor Săptămânii de Modă de la Paris. Cum au ajuns creațiile lui Hudorojcov pe scena de la Paris ne povestește creatorul în rândurile de mai jos.

Senzații de pe scena Black Fashion Week la Paris

Primesc o plăcere enormă să prezint creațiile mele nu doar acasă, dar și în afara țării. A fost o experiență colorată, frumoasă, cu efect de rezonanță. Nu pot spune că Black Fashion Week Paris s-a deosebit de celelalte prezentări. Aici, ca și la alte show-uri, am simțit același tremur în picioare, tremur pe care nu mi-l pot explica, dar care mă însoțește pretutindeni.

Am fost oaspetele special al evenimentului. Am acceptat prompt și rapid. Am făcut cunoștință cu mulți designeri din diferite colțuri ale lumii precum: Senegal, Coasta de Fildeș, Arabia Saudită, Canada, Brazilia etc.

 

PC: Evghenii Hudoroșcov

Amploarea evenimentului

Black Fashion Week Paris este un eveniment comunitar, dar cu rezonanță mondială. La Paris Fashion Week sunt cu totul alte costuri, pe care singur nu le poți suporta, cu părere de rău. Din această cauză, noi, designerii, încercăm să ne promovăm la evenimente de amploare mai mică, ca ulterior să putem prezenta Fashion Week-urile de la Paris, New York, Londra, Moscova etc.

A fost o prezentare de succes, publicul era unul inițiat în lumea modei, atât a celei pariziene, cât și a celei internaționale. Au venit vedete internaționale și persoane publice, dar cel mai important a fost faptul că toți ne întrebau unde pot găsi articolele vestimentare prezentate la Paris. Astfel, pot să afirm cu exactitate că la Paris suntem primiți ca acasă.

Colecția

„MANIFESTO” este o colecție colorată, pură, voluminoasă, dar și sobră prin unele linii. Este un manifest al dragostei, manifest al felului de a fi femeie, manifest al păcii, manifest al extazului! Colecția este predestinată pentru femeia modernă, femeia ce întruchipează divinitatea, dar și puterea! „MANIFESTO” este destinată femeii fără frică, femeii secolului XXI.

Modele care mi-au prezentat colecția au fost foarte profesioniste. Unele dintre acestea au avut apariții în filme artistice, de exemplu, în filmul biografic despre Yves Saint Laurent.

 

PC: Evghenii Hudoroșcov

Impresii

Călătoria mă determină să fac în continuare ceea ce-mi place și să creez. După asemenea evenimente îmi permit să am încredere în forțele proprii și să dau frâu liber aripilor. Totul este posibil! Am învățat că întotdeauna trebuie să cred în visurile mele și să muncesc asupra lor.

Surprizele vestimentare marca Evghenii Hudorojcov

Recent, în luna noiembrie am prezentat colecția Ready to Wear „Candy Perfume Girl”, iar pentru primăvară – vară pregătesc colecția haute-couture „MANIFESTO”. Firește că mai am planuri și mai urmează să fac unele surprize.

Mai jos puteți admira unele piese vestimentare din colecția „MANIFESTO”, prezentată la Paris.

PC: Evghenii Hudorojcov
PC: Evghenii Hudorojcov
PC: Evghenii Hudorojcov
PC: Evghenii Hudorojcov
PC: Evghenii Hudorojcov
PC: Evghenii Hudorojcov
PC: Evghenii Hudorojcov
PC: Evghenii Hudorojcov
PC: Evghenii Hudorojcov
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente