Implică-te într-o campanie de caritate și fii eroul unui copil orfan

artico
Foto: PC: ARTICO

ARTICO vă îndeamnă să fiți eroi ai 80 de copii ai școlii-internat din satul Bulboaca, r. Anenii Noi. Campania de colectare de fonduri se desfășoară în ajunul sărbătorilor de iarnă, până pe data de 5 ianuarie 2016.

Vizita la orfelinat va avea loc pe data de 6 ianuarie, la ora 11.00. Organizatorii își doresc ca prin această campanie să readucă în sufletele copiilor magia sărbătorilor, conștientizând că puținul acordat de fiecare din noi poate deveni totul pentru cei cărora orfelinatul le-a devenit acasă.

Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO pregătește, de asemenea, un program artistic pentru copiii școlii-internat, organizează un atelier de confecționare a jucăriilor de brad.

Transportul către destinație este asigurat pentru persoanele implicate în cadrul campaniei.

Cum poți să ajuți și tu acești copii?

Donează bunuri materiale: haine pentru perioada rece a anului, cipici de cameră, rechizite școlare, inventar sportiv pentru sala de educație fizică, dulciuri, bani. Implică-te în atelierul de confecționare a jucăriilor de brad, fiind parte a echipei de voluntari, anunță prietenii și cunoscuții despre campania de colectare „Fii eroul unui copil orfan”.

Unde puteți dona:

La Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 169, et. 2, biroul 8, tel. (022) 856228.

Persoană de contact: Ana Bezărău, e-mail: [email protected], telefon: 068093861.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente