(foto) Cei mai buni studenți ai anului 2015 de la Facultatea Istorie și Geografie, UPS „Ion Creangă”

sergiu11
Foto: PC: Sergiu Musteață

Facultatea de Istorie și Geografie a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” și-a desemnat cei cinci bursieri ai Programului Burse de Merit 2015. Studenții au fost premiați de către decanul facultății, astăzi, în cadrul ceremoniei de premiere.

Cei mai activi și prodigioși studenți au primit un premiu bănesc în valoare de 700 de lei, cărți și reviste unde sunt publicate articolele studenților din domeniul istoriei. Tinerii au fost nominalizați la mai multe categorii:

#1. Bursa decanului – Cotiujanu Olesea
#2. Bursa prodecanului – Viorica Televca
#3. Bursa Catedrei Istoria românilor – Elena Adam
#4. Bursa Catedrei Geografie și Patrimoniu Cultural – Nicolai Kirnev
#5. Bursa Catedrei Istorie universală – Viorica Televca

 

PC: facebook.com/sergiu.musteata

Nicolai Kirnev, unul dintre premianți, ne-a mărturisit că această bursă înseamnă destul de mult pentru el. Acesta susține că oameni cu inițiativă și dorința de a face ceva util înțeleg cât e de importantă susținerea din partea celor din jur. Tânărul este convins că ceea ce face și ce fac colegii lui, totuși, se apreciază. De asemenea, Nicolai susține că nu crede că cineva dintre colegii lui a muncit special pentru a primi bursa și diploma. Consideră că cel mai mult au valorat acțiunile practice, pe care a reușit să le realizeze. A decis să fie activ, să depună efort, să treacă prin greutăți și neînțelegeri – și iată rezultatul!

 

PC: facebook.com/sergiu.musteata
PC: facebook.com/sergiu.musteata

Programul Burse de Merit în cadrul Facultății de Istorie și Geografie a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” este la a treia ediție.

Menționăm că Centrul de Informaţii Universitare a anunțat concursul pentru Programul național Burse de Merit 2015 – pentru cei mai buni studenţi ai ţării, organizat sub egida Consiliului Rectorilor din Republica Moldova (CRRM), cu suportul financiar al BC Moldova Agroindbank SA şi al companiei Orange Moldova. Data limită de prezentare a dosarelor este 16 decembrie 2015, ora 17.00.

 

PC: facebook.com/sergiu.musteata
PC: facebook.com/sergiu.musteata
PC: facebook.com/sergiu.musteata
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente