11 recomandări de evenimente pentru vineri, 11 decembrie

loveb
Foto: Found on instagram.com/ pinterest.com

Nu ştii ce să faci vineri? #diez îţi propune câteva dintre evenimentele care au loc în Chișinău în această zi de vineri,11 decembrie.

#1. Ambasada Suediei din Chișinău organizează întâlniri de informare cu studenții, ora 13.00

 

Study in Sweden

Te-ai gândit vreodată să-ți faci studiile în Suedia? Suedia se mândrește cu câteva din topul celor mai bune universități din lume, precum și cu un număr mare de programe predate în limba engleză și o abordare unică și constructivă în procesul de educație. Dacă doriți să aflați mai multe despre oportunitățile de studii și viața de student în Suedia, vă invităm la acest eveniment de informare, organizat de Ambasada Suediei din Chișinău. Pentru mai multe detalii accesează acest link.

#2. Voices of Hope

 

Voices of Hope

Proiectul constă dintr-o instalaţie multimedia care va servi drept o reprezentare artistică a fenomenului torturii punându-se accent pe dreptul la reabilitare. Aceasta va fi plasată în fosta clădire a Muzeului Zemstvei (coridorul pe stânga).

La fel, în cadrul proiectului vor fi realizate şi două workshop-uri: primul va fi deschis publicului larg şi va aborda subiectul reabilitării prin artă, cel de-al doilea va fi focusat pe drepturile omului şi se va adresa unui grup de studenţi dintr-o şcoală de limbi străine. Ceremonia de deschidere va avea loc pe data de 10 decembrie. Proiectul se va desfăşura pe parcursul de 7 zile în perioada 10-16 decembrie. Instalaţia multimedia va fi deschisă pentru vizitatori de la 14:00 până la 18:00. Detaii pe Facebook.  

#3. Litra Guy Hop IPA Presentation

 

Litra

La 20:00, la York Pub se va prezenta primul Indian Pale Ale de la Litra, detalii în eveniment.  

#4. Urban Beatz #18 – Happy 3 Years

 

Urban Beatz

Trei ani de succes, 3 ani de tradiție și chefuri incendiare până la răsăritul soarelui! Așa a fost și așa va fi totdeauna pentru că URBAN BEATZ vine nu doar cu un concept de evenimente, dar aduce în Moldova un arsenal valoros al muzicii urbane de pe toate continentele lumii. La ora 22:00, la Spălătorie, detalii pe Facebook. 

#5. Conferința de încheie a proiectului ,,Promovarea educaţiei non-formale de calitate în domeniul tineret în Republica Moldova”

 

Youth

Institutul de Instruire în Dezvoltare ,,MilleniuM” vă invită la Conferința de încheiere a activităţilor din cadrul proiectului ,,Promovarea educaţiei non-formale de calitate în domeniul tineret în Republica Moldova”.
Evenimentul va avea loc pe 11 decembrie, ora 10:00 în incinta Centrului Republican pentru Copii şi Tineri ,,ARTICO”, Sala Festivă etajul 3. Detalii în eveniment. 

#6. STEAM Club: GirlsGoIT meet LEGO Robots

 

Girls Go IT

Un eveniment interesant, la ora 15:00, la Centrul American de Resurse, detalii pe Facebook. 

#7. Lectura și ecranizarea nuvelei „Odette Toulemonde”

 

Book Lovers Club

În cadrul primului eveniment, din data de 11 decembrie, vă invităm la un format diferit al unui club de lectură, unde participanții nu vor mai fi nevoiți să citească textul din timp, pentru că îl vom citi împreună pe loc. E o ocazie minunată de a descoperi un text fără obligațiunea de a-l citi dinainte, așa cum se întâmplă de obicei în cluburile clasice, la care nu prea are rost să participi dacă nu ai citit cartea. La ora 17:00, la Tucano Brasil, detalii în eveniment.

#8. Talkonomics Labs

 

Talkonomics

În perioada 9-15 decembrie, te invităm să participi la blocul de evenimente-workshopuri „Talkonomics Labs”, unde o să ai oportunitatea să contribui la identificarea soluțiilor pentru cele mai strigente provocări pe care le întâmpină tinerii ce-și doresc să devină antreprenori.

Evenimentele se vor desfășura în incinta Dreamups Innovation Campus, str, Uzinelor 1, la 18:00, detalii pe #diez. 

#9. The Wax Road Concert

 

The Wax Road Concert

The Wax Road, împreuna cu trupa Lussekatter (Norvegia), vor mișca fiecare celula din corpul tău în ritmurile muzicii lor, și vor trezi toata nebunia din tine prin energia emanată.

Evenimentul va avea loc în ziua a 11-a, a lunii a 12-a, la ora 19:00, într-un loc deja bine cunoscut, T5 Bar, unde atmosfera va fi încinsă la maxim, și unde… o vom face LIVE! Detalii în eveniment.  

#10. Maratonul Filmelor Star Wars

 

Star Wars

Cu începere de la ora 22:00, la Generator Hub, detalii pe Facebook.

#11. Seria de master class-uri din cadrul campaniei Wine Friendly Restaurants

 

Wine Friendly

În seara de vineri au loc trei evenimente în cadrul campaniei Wine Friendly Restaurants, toate încep la aceeași oră, deci va trebui să alegi una din ele:

Degustare Geografică de vinuri la Q Bar, ora 18:00
Master Class și Seara cu Sommelier la Propaganda ora 21:00
Master class și Seara cu Sommelier la Gastrobar, ora 20:00

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente