(foto) O vizualizare a celor mai frumoase apusuri surprinse de fotografa Natalia Bostan

14
Foto: Photo Credit: Natalia Bostan

Natalia Bostan este o tânără fotografă din Chișinău, lucrările căreia vi le-am mai prezentat anterior, spre exemplu Spectacolul artificiilor de Ziua Independenței pe care l-a surprins aceasta la sfârșitul lunii august. Și pentru că tânăra nu se limitează să fotografieze doar la evenimentele pentru care este contractată în calitate de fotograf, ea ne demonstrează că și în afara orelor de muncă este îndrăgostită de culoare, fotografie și de ceea ce face.

A reușit să adune pe blogul său, Nataliabostan.com, fotografii cu cele mai spectaculoase apusuri pe care a reușit să le imortalizeze timp de un an în Chișinău. „Marea parte din ele au avut loc pe timp rece: începând cu toamna târzie, până la început de primăvară. Anume în această perioadă apusurile sunt de nedescris! Până acum eu nici nu îmi imaginam că apusurile la noi pot fi atât de fantastice. De la nivelul pământului, printre clădirile din oraș, ele se pierd, doar de pe un punct înalt poți să le vezi în adevărata lor splendoare”, scrie Natalia pe blogul său.

Potrivit fotografei, aceste fotografii nu au fost editate, decât corectare de contrast, pentru că aparatul foto nu poate reda ceea ce vede ochiul uman. „Chiar dacă vă e greu să credeți în aceste culori, să știți că sunt reale, pur și simplu trebuie prinse în momentul potrivit, iar acest moment poate dura doar câteva zeci de secunde”, mai adaugă ea.

Puteți urmări activitatea Nataliei și pe pagina sa de Facebook – Natalia Bostan Photography.

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente