Ultimele 3 zile pentru a descoperi Ungaria prin intermediul a două proiecte de voluntariat

kozeg
Foto: Koszeg PC: www.routeperfect.com

Pentru a deveni parte a unei culturi este nevoie de timp și de interacțiune cu reprezentații acesteia. Descoperă tradițiile ungare și fii ambasadorul țării tale prin intermediul unui stagiu de voluntariat internațional, cu o durată de șase-opt săptămâni. Cunoaște două proiecte marca Global Citizen, disponibile în Ungaria. Aplică până pe 15 noiembrie și trăiește în această iarnă o adevărată experiență internațională cu impact social.

Magellan- II. Rákóczi Ferenc Elementary School

 

PC: AIESEC

Proiectul se va desfășura în Szécsény, Ungaria, în perioada 4 ianuarie – 6 martie 2016. Scopul proiectului este de a prezenta cultura și țara voluntarului într-un mod interactiv pentru elevii dintr-o școală ungară. Principalele responsabilități ale voluntarului sunt: pregătirea activităților extrașcolare, organizarea diferitor competiții, jocuri și participarea împreună cu elevii la aceste activități. Pentru a face parte din proiect este necesară cunoașterea limbii engleze la un nivel avansat și abilități de coordonare ale unei echipe. Cazarea și masa de două ori pe zi sunt asigurate, iar aplicările sunt deschise până la data de 27 decembrie 2015.

Árpád-házi Szt. Margit Elementary And High School

 

PC: AIESEC

Orașul Koszeg, Ungaria, este perfect pentru a face un stagiu de voluntariat, începând cu data de 4 ianuarie – 6 martie 2016. Scopul proiectului este de a familiariza elevii unei școli religioase cu tradițiile și cultura voluntarului, prin diferite metode: traininguri, workshopuri, jocuri etc. Printre responsabilitățile de bază ale participantului la proiect se numără: pregătirea activităților extrașcolare ale elevilor cu profil religios, organizarea și participarea împreună cu ei la diferite jocuri, competiții sau workshopuri. De la voluntar se solicită cunoașterea limbii engleze la nivel avansat, abilități de coordonare ale unei echipe și abilități de predare. Cazarea și masa de două ori pe zi sunt asigurate de organizația-gazdă. Aplicările la proiect sunt disponibile până la data de 27 decembrie 2015.

Pentru a vă înscrie la program, trebuie să completați formularul de înregistrare, pe care-l puteți accesa aici.

Global Citizen este un program de stagii internaționale de voluntariat care presupune un schimb cultural pe o perioadă de șase-opt săptămâni în peste 50 de țări ale lumii și se bazează pe două tipuri de proiecte: comunitare și educaționale. Cazarea este asigurată de țara-gazdă. Pentru a participa în cadrul programului, este necesară cunoașterea limbii engleze, vârsta minimă de 18 ani și dorința de a interacționa cu alte culturi.

Global Citizen este un program marca AIESEC. Pentru mai multe detalii despre program și organizația-gazdă, vizitați website-ul oficial sau pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente