Doru Curoșu și Mihai Burciu – noii consilieri la Ministerul Tineretului și Sportului

curosucollage
Foto: Doru Curoșu - consilier pe tineret, Mihai Burciu - consilier pe sport la MTS

Ministrul Tineretului și Sportului, Loretta Handrabura, a anunțat numele noilor săi consilieri în domeniul tineretului și sportului. Aceștia sunt Doru Curoșu și Mihai Burciu.

Doru Curoșu – consilier în domeniul tineretului

 

Doru Curosu PC: Facebook.com/ Doru Curosu

Doru Curoșu este AIESEC alumni, fost membru al echipei TEDxChisinau, iar din ianuarie 2015 – membru al organizației europene – European Youth Forum. A fost președinte al Consiliului Național al Tineretului din Moldova, din iunie 2013 până în septembrie 2015. Anterior, a activat ca membru al biroului executiv al Consiliului Național al Tineretului din Moldova, și este specialist în resurse umane.

Mihai Burciu – consilier în domeniul sportului

 

Mihai Burciu PC: facebook.com/ Mihai Burciu

Mihai Burciu este un jurnalist și manager sportiv român, care în prezent trăiește și activează în Republica Moldova. El este fondatorul, președintele și finanțatorul Clubului Sportiv Femina-Sport Chișinău. Concomitent, activează ca profesor universitar la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport și ca prezentator de știri și realizator/prezentator al emisiunii „Ecoul sportului” de pe postul Moldova Sport.

Anterior a mai activat ca jurnalist sportiv la postul Jurnal TV și jurnal.md, parte a holdingului Jurnal Trust Media, dar și la portalurile sport-express.md, sport-local.md, fotbal.md, olympic.md, moldovasport.md și a ocupat funcția de Director Mass-Media la cluburile de fotbal FC Costuleni, Rapid Ghidighici, iar apoi și la Veris Chișinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente