AIESEC: Cunoaște România mai îndeaproape prin intermediul stagiilor profesionale internaționale

gt
Foto: PC: AIESEC Chișinău

Programul de stagii profesionale internaționale „Global Talent” invită tinerii să beneficieze de un stagiu profesional în România. Acum, poți obține experiență în unul dintre domeniile: marketing și vânzări, business și administrare. Pe lângă aceasta, vei avea ocazia să-ți faci prieteni noi, să îți lărgești orizontul de cunoștințe și să te împarți mai apoi cu cei de acasă.

Primul stagiu este destinat tinerilor care și-au făcut studiile în domeniul business și administrare, și cunosc limba portugheză. Stagiul se va desfășura la București, de pe data de 22 ianuarie 2016 până pe 22 ianuarie 2017. Totodată, pentru a putea participa, este necesar ca stagiarul să fie licențiat în business și administrare, management organizațional sau contabilitate și să cunoască limba engleză la nivel avansat și portugheza la nivel nativ.

Printre responsabilitățile stagiarul se numără:
# Procesarea conturilor clienților;
# Stabilirea relațiilor bune cu clienții companiei;
# Procesarea facturilor de plată și a cheltuielilor de călătorie.

Salariul stagiarului constituie 650 de dolari pe lună, iar cheltuielile de transport interurban sunt asigurate de organizația-gazdă. Aplicările sunt deschise până pe data de 31 decembrie 2015.

Cel de-al doilea stagiu, destinat tinerilor cu studii în marketing sau relații publice, va avea loc la Iași și se va desfășura în perioada 1 ianuarie 2016-30 noiembrie 2016.

Stagiarul trebuie să posede cunoștințe în domeniul statisticii, informaticii și managementului. Pe lângă acestea, el trebuie să cunoască limba engleză la nivel avansat și limba turcă la nivel nativ.

Responsabilitățile de bază ale stagiarului sunt:
# Pregătirea rapoartelor, a foilor de calcul și a diagramelor bazate pe analiza datelor;
# Participarea la întâlniri legate de proiect;
# Colaborarea cu analistul de date, coordonatorul de proiect și cu alte persoane implicate în proiect.

 

PC: AIESEC Chișinău
PC: AIESEC Chișinău

Salariul este de 300 de dolari pe lună, locul de muncă fiind sediul AIESEC. Aplicările sunt deschise până pe data de 31 decembrie 2015.
Înscrierea la program se realizează prin intermediul completării formularului de aplicare: https://goo.gl/EDcI5r

Global Talent este un program de stagii profesionale internaționale destinat proaspeților absolvenți și tinerilor specialiști, ce le oferă posibilitatea de a acumula experiență profesională în cadrul unei companii de peste hotare. Scopul acestui program este de a dezvolta abilitățile și cunoștințele profesionale ale tinerilor într-un mediu multicultural.

Global Talent este un program marca AIESEC. Pentru mai multe detalii despre program și organizația-gazdă, vizitați website-ul oficial al acestora: www.aiesec.md/stagii-profesionale-internationale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente