O echipă din Moldova va participa la a IV-a ediție a How To Web Startup Spotlight

blog.howtoweb
Foto: PC: blog.howtoweb

Pe 25 noiembrie la București, se va desfășura a patra ediție a conferinței internaționale How To Web Startup Spotlight, unde 32 de participanți, printre care se numără și o echipă din Moldova, vor prezenta proiectele sale.

A IV-a ediție a programului de competitivitate și de mentorat, How To Web Startup Spotlight va reuni echipe din Bulgaria, Croația, Grecia, Letonia, Moldova, Polonia, România, Slovacia și Ungaria. Toate echipele activează în asemenea domenii cum ar fi software, hardware, internet, aplicații mobile, tehnologii în domeniul finanțelor sau a medicinei.

 

blog.howtoweb2
PC: blog.howtoweb

După prezentarea tuturor proiectelor, juriul de încredere va selecta opt echipe care vor ajunge la etapa finală de prezentare a produselor pe scena principală a How to Web, care va avea loc pe 26 noiembrie.

Alte 16 echipe vor primi, de asemenea, posibilitatea de a duce o prezentare în fața publicului pe scena Startups. În a doua parte a zilei, finaliștii vor fi invitați să participe la o serie de workshopuri și evenimente dedicate evenimentului găzduit de către TechHub București.

Printre cei 32 de participanți se numără și o echipă din Moldova, Fentury, care va prezenta noua generație de manager de finanțe personale, care oferă posibilitatea de a analiza, planifica și de a salva finanțele pe smartphone, oriunde și oricând.

Puteți accesa pagina oficială a proiectului pentru mai multe detalii.

 

PC: FusionWorks
PC: FusionWorks

Pe 26 și 27 noiembrie, participanții Spotlight-ului vor participa la Conferința How To Web, unde se vor întâlni cu potențialii investitori și parteneri comerciali, vor putea promova produsul lor și concura pentru premiile în valoare de 20.000 USD oferite de IXIA, partenerul principal al programului.

Mai multe detalii în eveniment: How To Web Startup Spotlight

 Adrian Alîmov

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente