8 recomandări de evenimente pentru marți, 3 noiembrie

frunze
Foto: Found on notetosarah.tumblr.com

Luna noiembrie trebuie începută în forță. Iată recomandările noastre pentru ziua de marți, 3 noiembrie.

#1. Tinerii Moldovei donează sânge 

 

Tinerii Moldovei

Tinerii Moldovei nu pot rămâne indiferenţi faţă de suferinţa victimelor incendiului din România.

Invităm pe toţi cei care doresc şi pot să doneze sânge.

Ne întâlnim pe 3 noiembrie, la ora 11.30, pentru a merge organizat sau, pentru cine e mai comod, la ora 12.00 chiar la Centrul Naţional de Transfuzie. Detalii pe Facebook.

#2. SHAKESPEARE de Dana Łukasińska, programat pentru 3 noiembrie la 18.30 

 

Teatru Polonez

„Shakespeare” e un spectacol complex despre pasiunile, dorințele umane, despre violența în artă, teatralizarea politicii și politizarea teatrului. Geniul din Stafford este trecut printr-o mașină de tocat ce tratează cultura populară ca pe o halcă de carne. Pateul rezultat este la fel de reconfortant ca cel văzut în „Titus Andronicus”. „Shakespeare” se uită pe furiș sub fustele Elizabetei Întâia și în iatacurile politicienilor polonezi. Vă garantăm o experiență hardcore. Spectacolul nu le este recomandat persoanelor cu hipertensiune și deficiență cronică a simțului umorului…

Spectacolul are loc la ora 18.30, la Teatrul Național Mihai Eminescu. Detalii pe #diez.

#3. Seminar: STUDY IN SWITZERLAND 

 

Radisson Blu

Introducere în lumea managementului hotelier. Seminarul este organizat de Swiss Education Goup – lider printre furnizorii studiilor din domeniul Managementului Hotelier din Elveția şi compania DEC Education-partener oficial al Swiss Education Group în Republica Moldova. La ora 18.00, la Radisson Blu. Detalii în eveniment. Intrarea liberă.

#4. IQuiz[RO]-155

 

City Quest

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din Capitală. Acesta este un concurs care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă, care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârșitul tuturor rundelor. Mai multe despre eveniment găsești aici. La ora 19.30, la Pizza Celentano de la Ciocana.

#5. Indoor Ultimate frisbee practice with Flying Mamaligas 

 

Flying Mamaligas

Antrenamente de frisbee cu echipa Flying Mamaligas, la ora 19.00, la Sala Dinamo, Gheorghe Asachi 23A. Detalii în eveniment.

#6. Real Madrid vs PSG la Kozlovna

 

Kozlovna

Kozlovna Ceska Pivni Restaurace vă invită să savurați super meciul între Real Madrid și PSG! Mâine, pe 03.11.2015 la ora 21.45, o rivalitate de neuitat în cadrul Champions League! Nu uitați că e bine acasă, dar tot mai bine-i la Kozlovna! 

#7. ULTIMUL VÂNĂTOR DE VRĂJITOARE la Cinema Patria

La ora 15.20 / 17.30 / 19.40 / 21.50, la Patria Loteanu. Detalii pe pagina oficială.

#8. Ședința Top Toastmasters la Biblioteca Hașdeu, ora 19.00

 

Top Toastmasters

Orice persoană interesată de domeniul Oratoriei și Leadershipului la nivel practic este binevenită la ședințele clubului. Nu este nevoie de o înregistrare în prealabil sau de invitație specială, așa că, dacă ești interesat și curios cum alții depășesc frica de a vorbi în public sau dorești să-ți susții prietenul care va participa în cadrul serii de oratorie, vino în fiecare marți la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente