(video) Maria Ciobanu, deputată PLDM: „Nu ne vom mai lăsa atrași în capcana PD-ului”

ciobanu
Foto: Maria Ciobanu Photo Credit: Privesc.eu / Captură video

Deputata liberal-democrată Maria Ciobanu a numit votul democraților pentru demiterea Guvernului Streleț drept unul „tâlhăresc” și a adăugat că nu ar mai vota un nou Guvern. Declarațiile au fost făcute de către deputată imediat după ședința de partid, care a avut loc duminică, 1 noiembrie.

Dacă să vorbesc în numele meu, eu nu aș mai vota un Guvern, pentru că Partidul Democrat a ieșit din Acordul Alianței atunci când votat cu comuniștii și socialiștii pentru demiterea Guvernului. Noi am anunțat atunci când am ieșit din Acord, dumnealor au făcut-o „tâlhărește””, a declarat Ciobanu.

Ei spun în ajun una și fac alta. Cu ei nu poți discuta. Patridul Democrat demult nu mai este un partid proeuropean. Așa cum au făcut ei în data de 15 și la fel cum au procedat acum cu demiterea Guvernului, ei au scenarii pregătite deja. De data asta nu ne vom mai lăsa atrași în capcana PD, iar PL este porta-voce a democraților”, a adăugat deputata PLDM.

De asemenea, parlamentara Ciobanu este de părere că Partidul Democrat nu-și dorește ca țara noastră să mai ajungă în familia europeană.

Reamintim că astăzi, 1 noiembrie, s-a desfăşurat întrunirea în format extins a Biroului Permanent Central al Partidului Liberal Democrat din Moldova. La şedinţă au fost luate în discuţie situaţia politică din ţară, ca urmare a evenimentelor din 15 şi 29 octombrie, poziţia PLDM faţă de acestea, dar şi condiţiile pentru o eventuală participare a formaţiunii la crearea unei noi majorităţi de guvernare. Mai multe detalii citește aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente