Ce ne-au pregătit astrele pentru luna Noiembrie 2015

celeber.ru
Foto: Alexa Chung născută pe 5 noiembrie PC: bloginvoga.com

Ne așteaptă un noiembrie 2015 complex, bogat în evenimente importante. Cea mai bună conduită în această lună este să ne păstrăm rațiunea și să acționăm tenace și coerent.

Noiembrie 2015 este o lună plină de pasiune, sub influența unei conjuncții Venus-Marte care rămâne activă pe tot parcursul lunii. Această pasiune se manifestă cu multă forță în dragoste, dar și în alte domenii. Oamenii au tendința de a pune suflet în tot ceea ce spun și în tot ceea ce fac – uneori, chiar prea mult suflet, iar în unele cazuri, emoțiile, sentimentele și instinctele sunt mai puternice decât rațiunea.

Berbec
Prima săptămână din noiembrie 2015 nu se derulează sub cele mai bune auspicii pentru viața sentimentală a Berbecilor, iar asta din cauză că Venus, planeta iubirii și stăpâna casei cuplului Berbecului, este conjunctă cu Marte într-un sector defavorabil. Intervalul pare a fi grevat de impuneri și obligații care nu permit relației să evolueze în voie.

Atmosfera se schimbă radical pe 8 noiembrie, când Venus intră chiar în casa cuplului Berbecului, fiind urmată de Marte pe 12 noiembrie. Ultima decadă poate să aducă Berbecilor un obstacol a cărui depășire, prin voință și perseverență, îi va ajuta să facă un salt înainte pe drumul spre succes.

Studiile, activitățile culturale și călătoriile nu decurg ușor în această perioadă, dar, abordate strategic, generează avantaje pe termen lung. În general, luna noiembrie 2015 stimulează colaborările Berbecilor și munca de echipă, dar și concurența și rivalitățile.

Alexa Chung născută pe 5 noiembrie PC: bloginvoga.com
Alexa Chung născută pe 5 noiembrie PC: bloginvoga.com

Taur
Noiembrie 2015 este o lună cu mare potențial relațional pentru Tauri, mai ales în primele trei săptămâni, când în casa cuplului Taurului se află Soarele și Mercur.

Soarele energizează și evidențiază, iar Mercur, care pentru Tauri este stăpânul casei dragostei și a sexului, aduce o notă suplimentară de romantism și senzualitate. Sub aceste auspicii, viața în doi înflorește, iar omul drag devine axul în jurul căruia se învârte lumea.

Iubirea se află mereu în preajmă, fiindcă în casa dragostei Taurului se află Marele Benefic, Jupiter. Iar în prima decadă, când în aceeași casă se află și pasionatul Marte și drăgăstoasa Venus, dragostea plutește în aer și n-ai decât să întinzi mâna ca să o prinzi. Profită de luna noiembrie spre a-ți delecta inima și trupul!

Gemeni
În prima decadă a lunii noiembrie 2015, stăpânul casei cuplului Gemenilor, Jupiter, se află în compania plină de romantism și înflăcărare a lui Venus și Marte. Această perioadă este cu precădere pasională și predispune la fapte amoroase pline de vitejie. Elanul sentimental crește mult, instinctul sexual devine mai puternic, iar astrele complotează pentru a-ți furniza conjuncturi favorabile unor trăiri de mare intensitate.

Noiembrie este o lună bună în plan profesional pentru Gemeni. Pe tot parcursul lunii noiembrie te descurci admirabil în chestiuni care au legătură cu munca intelectuală, informația, comunicarea sau călătoriile. Ai idei excelente și îți place să încerci lucruri noi.

Rac
Pe un fundal destul de sobru, trecerea Soarelui și a lui Mercur prin casa iubirii Racului luminează și înviorează atmosfera. Plăcerile vieții cer să-și intre în drepturi, iar lucrurile se aranjează în așa fel încât apar ocazii favorabile distracțiilor și preocupărilor amoroase. Ai o sexualitate viguroasă și o înclinație către flirt și galanterii. Prima parte a lunii noiembrie 2015 este foarte intensă pentru Raci, ba chiar cam agitată. Este timpul demersurilor și al inițiativelor, al deplasărilor și al întâlnirilor, foarte eficient pentru rezolvarea rapidă a treburilor curente.

Partea doua a lunii nu se mai bucură de același randament. Careul dintre Neptun și Saturn, aflat în casa muncii Racului, își face tot mai simțite efectele, între care lipsa de concentrare, dezorganizarea și situațiile încurcate, greu de soluționat.

Leu
Noiembrie 2015 dă un impuls sporit preocupărilor intelectuale ale Leilor, comunicării și informării. Este o lună a mobilității, punctată de multe deplasări și întrevederi. Acum Leii se disting prin abundența ideilor și printr-o magistrală putere de convingere. Luna Plină din ultima decadă poate aduce Leilor un eveniment profesional deosebit.
Ultima decadă din noiembrie 2015 este cu deosebire dinamică și favorabilă Leilor, întrucât Soarele și Mercur intră în casa dragostei și a erotismului Leului.

Fecioara
Venus, planeta iubirii, mai stă în Fecioară până pe 8 noiembrie 2015, iar Marte, planeta sexualității, până pe 12. Ar fi bine să profiți de acest început de lună pentru a face acel pas care te duce spre fericire: pasul spre o relație nouă, spre o împăcare sau spre îmbunătățirea relației existente. După 8 noiembrie, Venus se mută în casa banilor Fecioarei, iar viața de cuplu a Fecioarelor începe să se orienteze mai mult către aspectele practice decât spre cele romantice. Eforturile comune ar putea fi îndreptate către creșterea veniturilor, sau interesul comun ar putea fi captivat de o afacere sau o investiție. Jupiter în Fecioară îți dă un tonus bun, multă energie și un moral ridicat. Dar, pe de altă parte, Jupiter poate fi lipsit de măsură, înclinat spre excese și imprudențe.

Întrucât stăpânul casei sănătății Fecioarei se află în aspect stresant cu Jupiter și cu Neptun, pot să apară și surprize, cauzate de neglijență, proastă igienă de viață sau implicare în conjuncturi confuze, adictive, nocive.

Balanța
Prima decadă din noiembrie 2015 este modestă, tăcută, inactivă sau poate chiar dezamăgitoare pentru Balanțe. Venus, planeta dragostei, și Marte, stăpânul casei relațiilor Balanței, sunt ambii în casa a douăsprezecea a Balanței, o casă care limitează libertatea de alegere și de acțiune și care poate aduce situații tulburi, confuzie sau neșansă. Favorizează iubirile secrete, dar acum și astea sunt cu dus și întors.

Norocul trece de partea Balanțelor începând din 8 boiembrie 2015, când Venus intră în Balanță. Iar din 12 noiembrie, când și Marte pășește în același semn, viața de cuplu a Balanțelor devine foarte activă. Noiembrie 2015 are un pronunțat iz financiar pentru Balanțe. În primele două decade, Soarele și Mercur se află într-una dintre casele banilor Balanței, iar în decada a doua și a treia stăpânii ambelor case financiare ale Balanței își dau întâlnire chiar în Balanță.

Scorpion
Pentru dragostea și căsnicia Scorpionilor, prima decadă din noiembrie 2015 este cea mai favorabilă.

Stăpânul Scorpionului este împreună cu Venus, planeta iubirii și a armoniei, și cu Jupiter, Marele Benefic, într-o casă care are de-a face cu socializarea, prietenia, planurile de viitor și norocul. Dacă ai de întreprins ceva la nivel relațional, ar fi de dorit să acționezi în această perioadă. Dătător de energie și strălucire, Soarele, stăpânul casei carierei Scorpionului, se află în Scorpion în primele două decade din noiembrie 2015, pe care le orientează spre ascensiune și succes.

Îți sunt evidențiate calitățile profesionale și, într-un fel sau altul, se face apel la aptitudinile tale de lider sau organizator. Ești foarte motivat(ă), atragi oportunitățile și ai capacitatea de a-i mobiliza și pe ceilalți în îndeplinirea obiectivelor.

Alexa Chung născută pe 5 noiembrie PC: bloginvoga.com
Alexa Chung născută pe 5 noiembrie PC: bloginvoga.com

Săgetător
Cu un ochi râzi și cu unul plângi…

Ochiul cu care plângi are de-a face cu tranzitul lui Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, prin obscura și deprimanta casă a douăsprezecea, care îți poate aduce insatisfacții sau dezamăgiri în primele două decade din noiembrie 2015. Problemele vizează în special relațiile consacrate, vechi sau oficiale.

Ochiul cu care râzi are de-a face cu tranzitul lui Venus, planeta iubirii, și cu cel al lui Marte, stăpânul casei erotismului Săgetătorului, prin vesela și norocoasa casă a unsprezecea. Tranzitele lui Venus și Marte anunță distracții și desfătare în ultimele două decade din noiembrie 2015 și sunt stimulante mai ales pentru iubirile pasionale, care se află la început sau sunt lipsite de responsabilități.

Capricorn
Cu Venus – planeta iubirii și stăpâna casei erotismului Capricornului – în casa a noua a Capricornului, până pe 8 noiembrie 2015 sunt favorizate legăturile bazate pe comuniune culturală sau spirituală și cele care îți deschid orizonturile. Perioada este bună pentru călătorii cu scop amoros, iar iubirea ar putea veni la drum sau de la distanță.

După 8 noiembrie, Venus intră în casa statutului și a carierei Capricornului. Se poate să existe interferențe notabile între viața profesională și cea emoțională, eventual ca dragostea să-ți influențeze cumva deciziile legate de muncă sau ca relațiile să contribuie la avansare și reușită.

Se mai poate, însă, să simți o atracție față de persoane bine situate sau să ai așteptări mari în ceea ce privește situația socială a partenerului/partenerei.

Vărsător

Soarele, stăpânul casei cuplului Vărsătorului, și Mercur, stăpânul casei erotismului, se găsesc amândoi în casa poziției și a renumelui Vărsătorului. Prin urmare, în noiembrie 2015 firele relației sentimentale se împletesc cu cele ale carierei. Această împletire pare să te avantajeze inclusiv în plan financiar, fiindcă Soarele și Mercur formează un aspect armonios cu Neptun și Jupiter, ambii plasați în casele banilor Vărsătorului.

Tot în noiembrie, este posibil să participi împreună cu perechea la un eveniment social important, sau partenerul/partenera să aibă o reușită.

Nu este exclusă nici varianta în care nutrești sentimente speciale pentru cineva care-ți este superior ierarhic, care se află într-un post însemnat, se bucură de faimă sau se distinge prin merite sau talente deosebite.

Călătoriile și distanțele au un rol important pentru relațiile Vărsătorilor pe tot parcursul lunii noiembrie 2015.

Pești

Conjuncția Marte-Jupiter-Venus dinamizează casa cuplului Peștilor în prima decadă din noiembrie 2015, care decurge în aceeași notă plină de fervoare, pasiune și efervescență ca și luna trecută. Excelent pentru dragoste, dar și pentru inițiative și acțiuni comune!

Din decada a doua, Marte și Venus trec într-un sector discret, potrivit mai degrabă pentru subtilități și analize complexe, decât pentru manifestări euforice.

În alt plan, Mercur, stăpânul casei cuplului Peștilor, traversează casa a noua a Peștilor. Această poziție corespunde unei mai mari nevoi de comuniune culturală și spirituală cu perechea, poate îndrepta relația către căutarea unor noi linii de evoluție și favorizează voiajele sentimentale și relațiile la distanță.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente