Companiile în IT din Moldova pot nominaliza candidaturile pentru ceremonia „Women in ICT”

IMG_5813
Foto: Angela Golovco la „Women in ICT 2014”

Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC invită companiile și profesioniștii IT să nominalizeze candidaturi pentru Ceremonia de apreciere și recunoaștere „Women in ICT”, care se va desfășura la data de 27 octombrie curent.

Ceremonia de recunoaștere și apreciere „Women in ICT” aduce un omagiu doamnelor care s-au remarcat în sectorul IT din Moldova, fie pentru performanțele și rezultatele atinse în virtutea pozițiilor pe care le dețin în cadrul companiilor IT, fie prin contribuția valoroasă în procesul de educare a profesioniștilor IT.

Ceremonia se va desfășura în cadrul evenimentului „Women in ICT”, ce va avea loc pe data de 27 octombrie, cu începere de la ora 16.00, în incinta Sălii Courtyard, Hotel „Codru”. Women in ICT își propune să schimbe percepția asupra rolului femeilor în cadrul sectorului TIC și să consolideze comunitatea locală a profesionistelor IT prin transfer de experiență, comunicare și socializare. Evenimentul este dedicat profesionistelor IT, tinerelor care studiază specialități IT sau intenționează să o facă în viitorul apropiat.

Întrucât ATIC își propune să recunoască și să aducă în prim-plan adevărate modele pentru tânăra generație și pentru că cei care le sunt alături zi de zi și le urmăresc parcursul de carieră le cunosc cel mai bine, companiile sunt rugate să susțină mișcarea dată prin nominalizarea candidaturilor pentru Ceremonia „Women in ICT”. Vor fi luate în considerare doar candidaturile care nu au fost nominalizate anterior în cadrul Ceremoniei de Apreciere și Recunoaștere „Women in ICT”.

Iată de ce, până la data de 22 octombrie, la adresa de email [email protected] companiile pot transmite următoarele informații:

# Nume/ Prenume;
# Companie/ Instituție;
# Contactele persoanei nominalizate: telefon, adresa de email;
# Merite, performanțe (de ce companiile consideră că trebuie să fie nominalizată).
# Care este titlul pe care i l-ați acorda.

Prima ediţie „Women in ICT”, desfăşurată la data de 2 octombrie 2014, a întrunit peste 100 de persoane şi a fost întâmpinată cu mare entuziasm de către participanţi.

Evenimentul Women in ICT este organizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu susținerea financiară a Ministerului Tineretului și Sportului în cadrul Programului de Granturi 2015 și cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul Proiectului de Dezvoltare a Centrului de Excelență în Domeniul TIC. Parteneri media: AGORA și DIEZ.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente