(video) O mașină a descărcat fecale în fața sediului central PLDM. Reacția partidului

fecalii pldm
Foto: Photo Credit: Captură video/Youtube Renato Usatîi

Trei tone și jumate de fecale au fost aruncate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în fața biroului Partidului Liberal Democrat din Moldova, amplasat pe strada București din Capitală. Imaginile video cu operațiunea „Băliguță” au fost postate pe Facebook de către liderul Partidul Nostru, Renato Usatîi.

„Trei tone și jumătate de fecale au fost descărcate în fața sediului PLDM din Chișinău. Este doar începutul. Vrem miliardul înapoi”, a scris în mesajul său Usatîi.

Acesta este de părerea că însuși Vlad Filat a pus totul la cale, pentru a atrage într-un fel atenția către partidul său.

PLDM califică situația drept o provocare. „Imaginile înregistrate de camerele de supraveghere de la sediul PLDM demonstrează clar că este vorba despre o provocare. Regretabil faptul că unii au coborât atât de jos. Este un exemplu că unii au încetat sa pună mintea în mișcare şi gândesc cu alte părţi ale corpului”, se arată în mesajul remis către presă de PLDM.

„Faptul că aceste provocări sunt mediatizate cu insistență de Usatâi ne duc cu gândul la regizorul din umbră al acestui spectacol şi ne conving încă o dată că unii nu doresc să trăiască într-o ţară normală. Îi atenționăm că suntem suficienți şi motivaţi de a nu le permite să transforme ţara în mizerie şi poligon al violenţelor. Astăzi ne-am convins că faptele vorbesc de la sine şi demonstrează care este faţa lor adevărată”, precizează aceeași sursă.

Precizăm că șoferul care a provocat acest incident a fost reținut de poliție și riscă o amendă de o mie de lei. În cadrul audierilor, șoferul ar fi declarat că a pierdut controlul volanului, tamponându-se într-un obstacol, respectiv sistemul dat ar fi cedat și a început să descarce acele deșeuri cu care era încărcat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente