„Prorocul” Usatîi: „În timpul apropiat va fi creat un nou partid în frunte cu Maia Sandu”

maiasandu2
Foto: Maia Sandu

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că, în câteva săptămâni, în Moldova urmează să fie creat un nou partid politic de dreapta. După cum a menționat Usatîi, acesta va fi condus de ex-ministrul Educaţiei Maia Sandu și va fi un proiect politic sprijinit financiar „de europeni şi de partenerii din SUA”.

„În prezent, sunt recrutați manageri de top din diferite domenii, oameni din business dar și potențiali miniştri şi conducători ai instituţiilor economice. Este vorba despre oameni cu o carieră impecabilă”, a afirmat liderul formaţiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi.

Potrivit edilului de Bălți, membrii viitorului partid sunt aleși de finanțatorii din Vest ai Moldovei, iar în noul proiect nu sunt invitați liderii Pltagformei DA, care era privită drept o alternativă la actuala guvernare.

De asemenea, Usatîi a declarat că, crearea acestui proiect politic ar demonstra că „finanțatorii din Occident” se pregătesc de alegeri anticipate, creând astfel o alternativă politică pentru PLDM, PDM şi PL, care le-au dezamăgit aşteptările.

Maia Sandu nu a comentat deocamdată afirmaţiile lui Usatîi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente