Tinerii din Moldova pot merge în Italia sau Polonia într-un program internațional de voluntariat

Proiecte-Global-Citizentr
Foto: PC: AIESEC Chișinău

Participă în cadrul unui proiect de voluntariat internațional de șase săptămâni în Italia sau Polonia și obține noi experiențe prin intermediul programului Global Citizen, care-și propune să ofere participanților un mediu intercultural de învățare și familiarizare a acestora cu alte țări și culturi.

EduChange

Proiectul se va desfășura în Trieste, Italia – un oraș minunat, cu o istorie bogată, care așteaptă noi voluntari pentru a preda limba engleză copiilor din clasele primare. Sarcina principală a voluntarului este de a asista profesorii de limba engleză în timpul lecțiilor. Participantul la proiect trebuie să cunoască limba italiană la nivel intermediar și limba engleză la nivel avansat. Cazarea și masa de două ori pe zi sunt asigurate. Perioada de desfășurare a proiectului este de pe 11 ianuarie până pe 11 martie 2016.

KidSPEAK

Proiectul se desfășoară în Lublin, Polonia, un oraș care este pregătit să găzduiască cei mai talentați tineri voluntari. Sarcina de bază a stagiarului este să organizeze workshopuri în limba engleză, bazate pe subiecte școlare, ce-i vor face pe elevii din Polonia să înteleagă mai bine cultura țării voluntarului. Cazarea și o masă pe zi sunt asigurate. Perioada de desfășurare a proiectului este de pe 3 decembrie 2015 până pe 29 ianuarie 2016.

Proiecte-Global-Citizen

Pentru a vă înscrie la program, este necesară completarea formularului de aplicare, pe care-l puteți găsi aici.

Global Citizen este un program de stagii internaționale de voluntariat, care presupune un schimb cultural pe o perioadă de șase săptămâni în circa 40 de țări și se bazează pe două tipuri de proiecte: comunitare și sociale. Cazarea este asigurată de țara-gazdă. Pentru a participa în cadrul programului, este necesară cunoașterea limbii engleze și dorința de a interacționa cu alte culturi.
Global Citizen este un program marca AIESEC. Pentru mai multe detalii despre program și organizația-gazdă, vizitați website-ul oficial al acestora: www.aiesec.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente