AIESEC Chișinău te invită la evenimentul „Educația nonformală – alternativa studentului secolului XXI”, care se va desfășura pe 19 septembrie în incinta „Uptown Café”.

Unii dintre noi află prea târziu cât este de important să ai un regim echilibrat în facultate sau că teoria nu îți este suficientă pentru a obține un job bun după absolvire. Acum, auzim la fiecare pas de noțiunea de „experiență” și, chiar dacă avem acces la foarte multă informație, nu știm cum să găsim oportunitățile potrivite pentru noi sau cum să îmbinăm mai multe lucruri odată.

Iată de ce, trei speakeri cu experiență în domeniul educației formale și nonformale vin să-ți spună despre lucrurile pe care trebuie să le cunoască orice elev, student sau absolvent care-și dorește să se dezvolte și să obțină experiența și cunoștințele necesare pentru a avea o carieră de succes.

În cadrul evenimentului vei cunoaște:
# De ce educația nonformală este importantă;
# Cum să combini educația formală și cea nonformală ca să obții experiența necesară pentru o carieră de succes;
# Cum și unde să găsești noi oportunități de dezvoltare;
# Lucrurile reușite din experiența invitaților la eveniment;
# Păreri valoroase despre teorie și practică;
# Persoane noi și interesante.

Mai mult decât atât, la finalul evenimentului vei avea ocazia și să profiți de o oportunitate pentru viața ta de student la facultate, pentru că în cadrul evenimentului vom face o scurtă prezentare AIESEC. Dacă merită să profiți de această oportunitate, vei decide tu. Pentru mai multe detalii, vizitează pagina de Facebook a evenimentului.