(foto) „Smoke” – nuduri feminine fumegând halucinant, devenite figuri efemere

24_2b79e1f85f603b3939364c8746e86fdc
Foto: PC: Stefano Bonazzi

„Smoke” este seria de lucrări ale artistului italian Stefano Bonazzi, ce redă nudurile feminine în monocrom, contopite cu valuri de fum, pierzându-și conturul, devenind o figură efemeră.

Italianul Stefano Bonazzi este un web designer și artist grafic. Pentru a crea lucrările sale, dânsul utilizează o combinație unică de tehnici: desen cu cărbune, fotografie și instrumente de pictare grafică.

Lucrările sale sunt vivace, transmițând emoții și insuflând o stare halucinantă, datorită efectului de fum pe care îl abordează în seria sa numită „Smoke”, care învăluie discret nudurile monocrome.

„Sunt fascinat de multitudinea de nuanțe care ne decorează viața contemporană. Îmi place griul, nu alb și negru. Senzația de neliniște și disconfort care este specifică fiecărui dintre noi, la fel și poziția noastră față de moarte, întrebările care se explică invocând o putere efemeră au devenit punctele centrale în jurul cărora se concentrează creația mea. După mine, tehnologiile digitale sunt în special potrivite pentru realizarea ideilor mele. Este un adevărat caleidoscop de detalii și expresii, care permite artistului încontinuu să-și lărgească sfera asupra căreia își lasă amprenta”, a afirmat Stefano.

Descoperă mai jos nudurile feminine „fumegânde”:

 

PC: Stefano Bonazzi
PC: Stefano Bonazzi
PC: Stefano Bonazzi
PC: Stefano Bonazzi
PC: Stefano Bonazzi
PC: Stefano Bonazzi
PC: Stefano Bonazzi
PC: Stefano Bonazzi
PC: Stefano Bonazzi
PC: Stefano Bonazzi
Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente