Evenimente la care să mergi în această marți, 22 septembrie

barbos
Foto: PC: epictimes.com

Această marți este bogată în evenimente ce te vor ajuta la capitolul dezvoltare personală – poți merge să discuți despre dreptul în Republica Moldova, cum să devii un HR mai bun. De asemenea, participă la competiții ce-ți vor dezvolta abilitățile de gândire sau vizionează un film.

#1. Clubul formatorilor, ora 9:30

Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM” invită formatorii experimentaţi din sectorul asociativ la următoarea şedinţă a Clubului Formatorilor – un spaţiu dedicat educației non-formale, comunicării profesionale, schimbului de experiență, a bunelor practici și performanțelor. Mai multe detalii vezi aici.

 

#2. Noi tendințe în cercetarea dreptului, ora 10:00

Biblioteca Publică de Drept va găzdui o masă rotundă cu tematica „Noi tendințe în cercetarea dreptului”. De asemenea, în această săptămână, își deschide larg ușile pentru cei care doresc să cunoască mai multe despre dreptul în Republica Moldova. Mai multe detalii aici.

 

#3. HR Networking, ora 19:00

Participarea la evenimentele de HR Networking este o metodă eficientă de a ține pasul cu schimbările care au loc în domeniul HR. Acest eveniment exclusiv este o platformă ce oferă posibilitatea să discuți despre provocările domeniului HR cu persoane interesante, într-o atmosferă relaxantă. Bilete poți procura de pe iTicket.

 

#4. Ședința Top Toastmasters, ora 19:00

toast

Orice persoană interesată de domeniul Oratoriei și Leadershipului la nivel practic este binevenită la ședințele clubului. Nu este nevoie de o înregistrare în prealabil sau de invitație specială, așa că, dacă ești interesat și curios cum alții depășesc frica de a vorbi în public sau dorești să-ți susții prietenul care va participa în cadrul serii de oratorie, vino în fiecare marți la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”, la ora 19.00. Detalii pe Facebook.

 

#5. IQuiz[RO]-148, ora 19:30

iqu

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din Capitală. Acesta este un concurs care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârșitul tuturor rundelor. Mai multe detalii vezi pe Facebook.

 

#6. Filmul „Hitman”, ora 21:20

Un nou film bazat pe celebra serie de jocuri. Rupert Friend este Agentul 47, un asasin neîntrecut în eliminarea ţintelor sale. Cea mai recentă misiune a sa o are în centrul atenţiei pe Katia, o tânără ce fuge de o organizaţie extrem de puternică, Sindicatul. Ce nu ştie agentul este că partenera sa îl va face să descopere lucruri incredibile despre propriul trecut, aruncându-l în acelaşi timp într-un conflict nimicitor cu misteriosul Sindicat. Orarul filmului îl găsești aici.

#diez îți dorește distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente