Vera Brejneva avea planificat concert în SUA în ziua prestației de la Moldexpo

vera_brejneva_2
Foto: PC: prelest.com

Interpreta din Rusia Vera Brejneva, care a fost invitată să participe la concertul de duminică, 6 septembrie, organizat la Moldexpo, avea, de fapt, în plan, altă evoluție pe scena americană pentru această zi. Artista a anunțat pe pagina sa de socializare că trei concerte în America au fost amânate.

Anunțul despre amânarea concertelor din SUA, ce erau programate pentru zilele de 4, 5 și 6 septembrie, Vera Brejneva l-a făcut în ziua de 3 septembrie, tot atunci când numele ei a fost adăugat în lista celor care vor cânta pe scena de la Moldexpo.

 

Lista de duminică
Lista de duminică

Vera Brejneva a scris pe Facebook că cele trei concertele care urmau să se desfășoare în SUA se amână din cauza unor probleme tehnice.

 

Дорогие друзья, концерты в США 4,5,6 сентября, к сожалению, не могут состояться по техническим причинам и переносятся на 2016 год. Следите за афишей на официальном сайте!http://brezhneva.com/afisha

Posted by Vera Brezhneva (Вера Брежнева) on 3 Septembrie 2015

Utilizatorii rețelei din Moldova, comentând, se întreabă indignați dacă aceste „motive tehnice” sunt concertul organizat de Plahotniuc, spunându-i că evenimentul de duminică este o mișcare politică. „Verocika, dragă, anulați concertul din Moldova. Șase septembrie este o zi foarte importantă pentru noi, va fi un miting, iar concertul este doar o manevră de sustragere a atenției. Ei doresc să vă folosească. Nu pierdeți respectul poporului din Moldova din cauza politicii murdare. Fiți solidară cu noi și alți artiști care trebuiau să evolueze, dar au refuzat, dând dovadă că cinstea nu se vinde”, se spune într-unul dintre comentariile internauților la postarea Verei.

Reamintim că, în seara zilei de ieri, artiștii români Ștefan Bănică Jr. și Loredana au refuzat să vină în Moldova pentru a cânta la concertele ce urmau să aibă loc la Moldexpo și la maratonul „Toamna de Aur” de la Orhei, pentru că nu-și doresc ca muzica lor să devină subiect de controversă politică. Interpretul Cătălin Josan își îndeamnă colegii de breaslă să participe duminică la acțiunea de protest organizată de Platforma Civică Dreptate și Adevăr și nu la „mascarada de la MoldExpo”. Și artiștii Pașa Parfenii, Adrian Ursu, Vitalie Dani și SunStroke Project au anunțat că se alătură boicotului.

Vezi pe #diez lista interpreților care boicotează concertul de duminică.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente