După Bănică, și interpreta Loredana refuză să mai cânte duminică în Moldova

10612849_10152708625479845_7180624160602072577_n
Foto: PC: Facebook/Loredana Groza

După ce, acum câteva ore, interpretul român Ștefan Bănică Jr. a refuzat să vină la Chișinău, în data de 6 septembrie, pentru a cânta la concertul ce urmează să aibă loc la Moldexpo, și cântăreața Loredana a refuzat invitația de a mai cânta duminică la maratonul „Toamna de Aur” de la Orhei.

Interpreta din România a menționat print-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook că nu-și dorește ca muzica și spectacolul său să devină un subiect de controversă politică. Iată mesajul integral al artistei.

„Dragii mei moldoveni,

Și eu sunt moldoveancă de-a voastră, vă iubesc și vă respect. Din păcate nu pot cânta pentru voi duminica aceasta la Orhei, unde fusesem invitată la un concert în aer liber. Știu că sunt momente dificile pentru voi, însă nu îmi doresc ca muzica și spectacolul meu să devină un subiect de controversă politică. Vă promit însă că o să mă întorc la voi cu multă bucurie într-o zi mai liniștită și sper să mă primiți cu aceeași căldură și dragoste cu care m-ați întâmpinat de fiecare dată. Loredana”.

Reamintim că, exact în aceeaşi zi, la prânz, în centrul Chișinăului, în Piața Marii Adunări Naționale, va fi organizată și o acțiune de protest de Platforma Civică Dreptate și Adevăr fața de „ilegalitățile comise de guvernarea coruptă, îndeosebi în sistemul bancar”.

Loredana urma să concerteze la maratonul „Toamna de Aur” de la Orhei, unde vor mai evolua și Nicolae Baskov și Pavel Stratan. Evenimentul este organizat de Asociația obștească „Pentru Orhei”, cu susținerea Primăriei și a Consiliului Raional Orhei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente