Ce produse plănuiește să dezvăluie Apple la evenimentul grandios din 9 septembrie

apple
Foto: PC: financialanalystwarrior.com

Nu rata unul dintre cele mai importante evenimente marca Apple – conferința din septembrie care-ți va aduce la cunoștință numeroasele produse noi și produsele vechi reînnoite ale gigantului tehnologic.

Gigantul din Cupertino plănuiește să dea startul unui eveniment grandios, care va avea loc pe data de 9 septembrie la 20:00, ora Chișinăului. În direct, reprezentanții de vază ai companiei vor da startul unuia dintre cele mai mari și scumpe evenimente pe scena din San Francisco.

În cadrul evenimentului, vor fi prezentate o pereche nouă de Iphone-uri, setul Apple TV substanțial modernizat, dar și Apple Watch reînnoit, gigantul tehnologic plănuiește să debuteze cu iPad-uri noi – iPad Pro și versiunea mai „proaspătă” iPad Mini.

iPad Pro, care este numele planificat pentru noul dispozitiv, posibil să fie pus în vânzare din luna noiembrie curent, fiind anticipat de o campanie de pre-comandă care va fi lansată spre sfârșitul lui octombrie, informează 9to5mac. În același timp, s-ar putea ca reprezentanții companiei să amâne prezentarea noului iPad, care este de dimensiunea unui MacBook și ca acesta să fie dezvăluit tocmai în cadrul unui eveniment la început de octombrie, ceea ce ar putea amâna însele vânzările.

Evenimentul va avea loc în sala Bill Graham, care poate oferi loc pentru șapte mii de persoane, iar sursele informaționale spun că sala a fost aleasă special pentru a reflecta marele scop al evenimentului. Se zvonește că în cadrul evenimentului va avea loc o prezentare-blitz fără precedent a câtorva produse, care ar putea devansa produsele lansate în toamna lui 2014, adică iPhone 6, Apple Watch sau Apple Pay. În cazul în care iPad Pro va fi dezvăluit săptămâna viitoare, sursele indică că iPad Mini 4 la fel va fi dezvăluit atunci. O a treia versiune iPad Air este în proces de creare, însă sursele confirmă că produsul nu va fi lansat până în 2016.

iPad Mini va fi o versiune mai subțire a actualului iPad Mini, având o versiune mai rapidă a chipurilor de seria A, care va sta la baza aplicațiilor split-screen introduse pentru prima dată în cadrul sistemului de operare iOS 9. Cel mai probabil va conține și câteva camere mai avansate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente