Partime.md – platforma care ajută tinerii din Moldova să-și găsească un job part-time

partimecollage
Foto: Partime.md - platforma care găsește joburi part-time pentru tineri

Cristian Catan și echipa sa au creat platforma partime.md ca o soluție la căutările de joburi part-time ale tinerilor pe diverse platforme, unde nu prea găseau rezultate relevante.

Cristian Catan – unul din fondatorii platformei partime.md

„Odată cu începerea vacanței de vară, mulți tineri căutau lucru pentru această perioadă, iar alții continuă să lucreze și-n timpul anului de studii, pentru a-și face bani de buzunar sau pentru a fi independenți financiar de părinți. Iată de ce platforma dată este menită să adune dintr-o parte acești tineri în căutarea unui job part-time (part-time sau freelance) și angajatorii care au nevoie de lucrători”, spune Cristian.

Proiectul este destinat atât persoanelor fără experiență profesională, cât și celor cu o anumită specialitate, unde angajatorii au nevoie de persoane part-time. Astfel de exemple pot fi posturile de profesor de engleză, designer, copywriter, traducător etc.

Dacă acum la început sunt oferte practic doar din Chișinău, platforma urmărește scopul de a reuni oferte din cele mai mari orașe ale Moldovei.

La moment, 20 de companii din Chișinău au funcții disponibile.

Puteți găsi platforma aici: Partime.md sau pe pagina de Facebook

.

Partime.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente