Mocanu: Interesul liderilor Platformei DA e să se transforme mișcarea în partid politic

mocanu
Foto: Sergiu Mocanu PC: inprofunzime.md

Singurul interes al celor care conduc Platforma DA este ca mișcarea să se transforme în partid politic, iar protestele anunțate de aceasta nu sunt decât un pretext. Opinia aparține liderului Mișcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, care, în cadrul unei emisiuni online, a făcut mai multe dezvăluiri din culisele Platformei.

Mocanu spune că în Platforma DA sunt mulți profitori. „Eu am văzut profitori de tot felul. N-ai voie să te faci că nu vezi, să te faci că plouă când se întâmplă asemenea lucruri”, a menționat acesta, transmite moldova.org.

În același timp, Mocanu a arătat că, din cauza intereselor politice ale unor lideri ai Platformei, aceasta s-a apropiat inclusiv de politicieni radicali ca Grigore Petrenco. „Eu nu despart Platforma DA de Jurnal TV. Pentru că sunt la fel. Jurnalul e o resursă care poate face ceva. Nu poți să desparți zelul cu care au sprijinit ei acțiunile lui Petrenco.”

Mocanu face referire la unul din liderii Platformei, Andrei Năstase. „Am păreri proaste despre Andrei Năstase și cred că ambițiile lui sunt peste capacitățile sale. El trăiește cu impresia că are o misiune de îndeplinit, știind că nu e așa. Nu putem admite ca un Andrei Năstase să fie un lider politic”, spune acesta.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente