Doi tineri din Moldova au fost premiați la un concurs de produse alimentare desfășurat la Londra

matei repr
Foto: Andrei Trestianu și Radu Voina

Tinerii care produc biscuiți sută la sută preparați din ingrediente naturale au hotărât să-și încerce norocul și au trimis câteva pachete cu biscuiți la concursul „Great Taste Awards 2015”, pentru proba de degustare.

Se pare că aceștia au reușit să cucerească membrii juriului, deoarece au fost premiați cu o stea, care este echivalentul medaliei de bronz, iar în calificativele Guild of Fine Food, produsele cu o stea sunt descrise ca „Simply Delicious”.

La concurs au participat 10 mii de produse, printre care cărnuri, ceaiuri, brânzeturi și altele, iar condițiile de participare și de transmitere a mostrelor au fost foarte stricte. Peste două treimi din produsele participante nu au primit nici o stea.

„Ne-am gândit că sunt organizate foarte multe concursuri cu vinuri sau bere și că trebuia de organizat ceva similar și pentru produsele alimentare. Astfel am dat peste cel mai prestigios concurs organizat de către Guild of Fine Food”, ne spune Andrian, unul dintre tineri.

Biscuiții „Matei” sunt produși din brânză de capră, ouă de găină, lapte covăsit, făină neprocesată, diverse condimente naturale sănătoase, precum și alte componente ce țin de secretul de producere al acestora.

Ideea de a produce biscuiți sută la sută naturali a venit din lipsa unui asemenea produs pe piața noastră.

 

PC: Facebook/Matei
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente