(video) Creează propriul tău skateboard electric, împreună cu echipa Faraday Motion

IMG_4753
Foto: PC: Faraday Motion

Dacă ești interesant de diverse platforme ce te vor ajuta să construiești vehicule electrice la care visezi de ani buni, ești invitat să urmărești un workshop în transmisiune directă, ce poartă titlul de Faraday Motion.

În cadrul Faraday Motion vor fi utilizate părți printate 3D pentru a construi un vehicul de cercetare – un skateboard electric cu un API deschis. Orice persoană, chiar dacă nu este expert în domeniu, poate să privească acest eveniment în transmisiune live, unde procesul va fi extrem de bine explicat.

 

PC: Faraday Motion

Misiunea Faraday Motion este de a oferi cetățenilor urbani instrumentele necesare pentru a crea intuitiv vehiculele electrice personalizate. Pentru ca procesul să fie transparent și pentru a dezvolta cea mai bună soluție, organizatorii Faraday Motion doresc să implice utilizatorii de la bun început.

Acest eveniment le demonstrează spectatorilor online cât de ușor poate fi creat un vehicul electric, în timp ce organizatorii vor putea să răspundă la întrebările din sesiunea Q&A.

 

Constantin colac pe un skateboard electric, PC: Faraday Motion

Proiectul va fi lansat în Danemarca, echipa având membri din diverse țări, printre care este și moldoveanul Constantin Colac, cel care a creat platforma RutaMea. Băieții își doresc să promoveze valorile mișcării libere în urbe într-un mod conștiincios și potrivit mediului înconjurător.

 

PC: Faraday Motion

Echipa consideră că trebuie să fie ușor să creezi anumite lucruri din produse ce sunt utilizate de către oameni în fiecare zi, orientându-se, deocamdată, către transportul public. Faraday Motion este proiectului care va crea alți creatori.

Urmărește evenimentul pe data de 1 august la ora 16:00, alăturându-te echipei Faraday Motion aici. Mai multe detalii despre eveniment găsește aici.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente