Participă la un concurs de fotografie, dedicat Zilei Internaționale a Tineretului

voluntar
Foto: PC: feelsgoodtohelp.org

Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM) anunţă concurs de fotografie cu prilejul Zilei Internaţionale a Tineretului. În acest an, tematica propusă este „Angajamentul civic al tinerilor”.

Persoanele social-active, pentru care fotografia este o sursă de inspirație continuă, sunt invitate să se înscrie în concurs, având sarcina să transmită prin imagine viziunea pe care o au asupra voluntariatului, participării şi implicării tinerilor, transmite IPN.

Toate lucrările ce întrunesc condiţiile vor fi prezentate în cadrul unei expoziţii organizate cu ocazia Zilei Internaţionale a Tineretului, în data de 12 august, iar autorii trebuie să fie prezenţi de la începutul până la sfârşitul expoziţiei. Ulterior, cele mai bune cinci lucrări vor fi alese de public, care, în timpul vizionării, va lipi stickere (maximum 5 stickere de persoană) în dreptul fotografiilor preferate. Autorii celor mai bune lucrări vor fi premiaţi.

Termenul-limită de expediere a lucrărilor este 5 august, ora 17.00. Fiecare participant urmează să trimită dosarele la adresa de e-mail [email protected]. Acestea vor conţine neapărat: maximum cinci fotografii pentru concurs, datele contact ale participantului şi descrierea lucrărilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente