(foto) Meme-uri și colive: Cum a decurs pomana de 40 de zile a lui Jon Snow

snow
Foto: PC: Playtech.ro

În această vineri, fanii epopeii televizate „Game of Thrones”, în special ai eroului care a decedat la sfârșitul sezonului 5 – Jon Snow, au făcut un eveniment, prin care au încercat să-l pomenească pe erou și, în același timp, să-i influențeze cumva pe creatorii serialului să-l învie pe erou.

Totuși, evenimentul de pomană nu a avut un succes într-atât de mare pe cât s-au așteptat organizatorii. Într-o postare de blog, întitulată „Cronica unui eveniment care aproape n-a fost”, un blogger român povestește despre insuccesele pomenii. La eveniment au venit doar trei băieți și patru domnișoare. „Să faci un astfel de eveniment ai nevoie de autorizații. Lanisterii de la primărie au zis pas, trebuie organizat cu pază și tot tacâmul. Și aia costă bani, iar banii sunt greu de obținut zilele astea”, scrie bloggerul. Alte puncte care au dus la insuccesul evenimentului sunt următoarele:

# persoana care a inițiat evenimentul are un nume ce pare a fi inventat, așa că a primit report la Facebook și contul său a fost suspendat pentru o perioadă, ceea ce a și încurcat la promovarea intensivă a evenimentului. Totuși, numele băiatului era adevărat;

# HBO România s-a arătat interesat de eveniment, dorind să fie partener. „Doar că au și ei șefii lor, au trimis mai departe la HBO Europa și ăia au zis pas când au aflat ce e „pomana” și că are implicații religioase. Și da, poți să-i înțelegi, e greuț să faci un eveniment într-o țară fundamentalist ortodoxă. Altfel, cine credeți că l-a turnat pe omul ăsta la FB?”, scrie bloggerul.

Totuși, echipa #diez a găsit câteva meme-uri și alte imagini creative care ar fi putut inunda spațiul evenimentului.

 

Coliva pentru Jon Snow, PC: Paula Balea
PC: b1.ro
PC: Titus S
PC: Titus S
PC: Playtech.ro
PC: melty.ro
PC: Eftimie.ro
PC: mariustuca.ro
Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente