Jon Snow goes on: Kit Harington își continuă filmările pentru „Game of Thrones”

WIRED Cafe At Comic-Con – Day 1
Foto: PC: Wired

Actorul Kit Harington, cunoscut pentru rolul său de Jon Snow în epopeea televizată „Game of Thrones”, a fost văzut noaptea trecută întorcându-se spre Belfast, Irlanda de Nord, implicându-se, probabil, în aventura noilor filmări pentru următorul sezon „Game of Thrones”.

Acest fapt poate fi demonstrat prin câteva poze care au fost captate în aeroport când Harington lua avionul său din Londra spre Belfast.

 

PC: Watchers on the Wall

Zvonurile spun că Kit va participa la continuarea filmărilor „Game of Thrones” din cauza faptului că Belfast este cea mai importantă casă de filmări a serialului TV. Întrucât filmările încep în această săptămână, nu este de mirare că unii actori se reîntorc în Irlanda de Nord.

Unii fani se întreabă dacă oare este posibil ca Harington să participe doar la scena de funeralii, unde va juca rolul unui corp neînsuflețit. Este posibil, însă în ultimele câteva luni de pre-producere, Harington a venit prea des în Belfast, dar și a refuzat să facă poze cu fanii din oraș.

 

PC: Watchers on the Wall

Această acțiune din nou zguduie mințile fanilor, dându-le din nou speranța că personajul lor preferat va fi viu. Totuși, potrivit Watchersonthewall, actorul ar fi putut juca o varietate de roluri necesare pentru orarul de filmări, dar, cel mai probabil, nu are un rol important.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente