Echipa #diez caută cele mai interesante locuri din Chișinău. Pentru localurile cu narghilea facem un mic experiment: am găsit un iubitor de narghilea și l-am rugat să ne spună unde putem găsi cele mai bune localuri din domeniu.

Topul localurilor este unul subiectiv și drept criteriu servește experiența lui Adrian Băluțel. Iată recomandările lui în materie de narghilea:

#1. Coffee Beans

 

PC: Dinu B

Ceai gustos, prețuri puțin peste medie, în schimb o deservire excelentă a narghilelei. La fel, au tutun calitativ pentru narghilea. Amplasarea excelentă.

Foursquare: 6.0/10, 1.578 vizite

#2. Piramisa Cafe

 

PC: Piramisa Cafe

Prețuri medii, deservirea bună a narghilelei, promoții lunea la narghilea. Recomandare: narghileaua pe grapefruit. Bucătăria gustoasă, loc perfect pentru cei care își doresc o narghilea dupa o cină bună.

Foursquare: 6,3/10, 834 vizite

#3. Buddha Bar

 

PC: Budha Bar

Cea mai relaxantă terasă în stil chinezesc. Limonada e foarte gustoasă.

Foursquare: N/A, 48 vizite

#4. Cielo Hookah Lounge

 

Cielo Hookah Lounge

Cielo Hookah Lounge

Local specializat pe narghilea, prețuri bune, recomandabile sunt narghilele din fructe sau pe bază de suc/lapte. Este locul unde puteți să nu vă temeți să experimentați cu tipul de narghilea. Vedeți aici mai multe detalii despre Cielo Hookah Lounge.

Foursquare: 7,4/10, 50 vizite.

#5. Planeta Sushi (Patria Loteanu)

 

PC: Planeta Sushi

Combinație bună dintre posibilitatea de a mânca sushi și a fuma narghilea, prețuri sub medie (la narghilea), narghileaua este disponibilă doar în sala Planeta Sushi; la dispoziția vizitatorilor sunt puse un set de board games.

Foursquare: 6,1/10, 352 vizite

#6. HD Cafe

 

PC: HD Cafe

Prețuri bune și atmosferă plăcută (ziua). Îngrijirea narghilelei este calitativă și atentă. Bucătărie gustoasă, loc bun de a savura o narghilea după shopping sau film.

Foursquare: 7,9/10, 457 vizite.

#7. Times Café

 

PC: Unzip Z

Prețuri peste medie, calitatea tutunului este foarte bună, nargilelele sunt noi. Loc perfect pentru studenții de la ASEM și cei din preajmă, bucătărie gustoasă cu specialități.

Foursquare: 6,7/10, 1.174 vizite

#8. Berăria Draft „Timișoreana”

 

PC: Berăria Draft Timișoreana

Prețuri sub medie, deservire impecabilă, recomandabil narghileaua pe bază de ananas, deseori este muzică live.

Foursquare: 7,0/10, 66 vizite.

#9. POLO House

 

PC: Polo House

Narghileaua este specifică, din sticlă, este preparată doar pe bază de grapefruit la un preț rezonabil. Poate fi savurată mai mult timp decât în medie, datorită preparării bune. Priveliște bună și mult aer curat cu petrecere la piscină.

Foursquare: N/A, 3 vizite.

#10. Eli-Pili

 

PC: Marcel C

Local deja classic și bine cunoscut de toți. Narghilea bună, deservire superbă, prețuri sub medie. E 24/24 și e un loc bun unde puteți savura o narghilea și o discuție filozofică la jumătate de noapte.

Foursquare: 6,6/10, 5.486 vizite.