(foto) Cum să găsim în Chișinău narghilele ca la Rio de Janeiro

OK_1
Foto: Cielo Hookah Lounge

Vitalie Stratan, unul dintre proprietarii singurului Hookah Lounge din Capitală, ne-a vorbit despre eticheta servirii narghilelei, precum și ce-i face pe nefumători să aprecieze o narghilea bine pregătită.

#1. De unde ți-a venit ideea unui hookah lounge în Chișinău?

Ideea a venit cu mai mult timp în urmă, vizitând împreună cu partenerul meu mai multe localuri din Chișinău, unde clienții erau serviți cu narghilea. Calitatea serviciilor a fost întotdeauna sub așteptări. Mă refer la narghilea și la ambianța oferită în timp ce-ți savurezi aroma preferată.

#2. De ce un Hookah Lounge în Chișinău?

Chișinău este orașul tinerilor îndrăzneți. Aici permanent a persistat și o să persiste in continuare cererea de localuri cu atmosferă plăcută, management contemporan și, desigur, prețuri studențești.

 

Cielo Hookah Lounge
Cielo Hookah Lounge

 

#3. Cielo Hookah Lounge e singurul din Chișinău care are o legătură strânsă cu localuri similare din Rio de Janeiro?

Da, avem o tangență cu localurile Lounge axate pe Hookah, din Brazilia, atunci când vorbim de tipul narghilelei pe care o pregătim oaspeților noștri. Este vorba de modelul DeLuxe, pregătit exclusiv în Germania. Este un model clasic, profesionist și, în același timp, inovator. Nu în ultimul rând sunt implicați și băieții de la Hookah Master, ce au aceeași școală germană, cu o practică foarte bogată în pregătirea tuturor tipurilor de narghilea.

#4. Prin ce se diferențiază Cielo Hookah Lounge față de alte localuri din Chișinău, unde pot fi servite narghilele?

Suntem ferm convinși că suntem vizitați permanent nu doar pentru o narghilea excelentă ce te face să savurezi aromele într-o ambianță plăcută de Lounge, ci și pentru bucătăria franceză și japoneză pe care o punem la dispoziția lor, atmosfera unică și pentru echipa Cielo, per ansamblu.

 

Cielo Hookah Lounge
Cielo Hookah Lounge

 

#5. Cum îți explici că tinerii din Chișinău sunt atât de împătimiți de narghilele? Mă refer și la cei nefumători.

Narghileaua pregătită de un hookah master poate fi savurată de oricine. Conceptul de narghilea e prezent de relativ puțin timp pe tărâmurile moldovenești, însă a prins repede la public. E curios că fumătorii de țigări se împotrivesc deseori narghilelei. Pe de altă parte, mai mult de 80% dintre fumătorii de narghilea au refuzat în totalitate țigările. Fie s-au lăsat de fumat țigarete obișnuite, fie nu le-au încercat măcar. Efectul unei narghilele profesioniste constă în liniștea, relaxarea și, desigur, aromele plăcute pregătite de hookah master.

 

OK_3
Cielo Hookah Lounge

 

#6. Există vreo etică de servire a narghilelei?

Experții în domeniul narghilelei vor exclude integral alcoolul în timpul savurării unei narghilele profesioniste. Sub influența alcoolului, efectul acesteia este foarte mic, poate chiar respingător pentru persoana care o încearcă astfel. La Cielo Hookah Lounge aveți la dispoziție cea mai plăcută băutură în timpul servirii narghilelei: ceaiul. Acesta trebuie să fie din ierburi sau fructe, cât mai aromat și neapărat cu miere de albine. Savurând împreună cu un ceai alături, gustul narghilelei este mai intens și permite aromelor să fie mai pronunțate.

#7. Când e recomandat să fumăm narghilea? Sunt careva efecte benefice?

Specialiștii internaționali spun că până și narghileaua are efectele ei negative asupra corpului uman. Însă este și cealaltă parte a monedei, când o narghilea profesionistă îți poate schimba radical ziua, îți poate reda o stare de bună dispoziție. Efectul narghilelei e relaxarea, calmarea, împreună cu aromele plăcute din fructe.

 

Cielo Hookah Lounge
Cielo Hookah Lounge
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente