Interpreta româncă Andra a născut o fetiță, pe care a numit-o Eva Maria Ioana

11062331_1141544902525756_3278624425395545812_o
Foto: Andra și Cătălin Măruță PC: facebook

Interpreta Andra și prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță au devenit în această dimineață părinți pentru a doua oară. Cei doi au o fetiță ce va purta prenumele Eva Maria Ioana.

Anunțul a fost făcut în această dimineață de către Cătălin Măruță, care a postat pe o rețea de socializare un mesaj: „Bine ai venit, Eva Maria Ioana – 3,630 kg și 50 cm – nota 10! Mămica este foarte bine și vă mulțumim pentru gândurile frumoase!”. Pregătirile au avut loc din timp, iar solista a ales să nască planificat, prin cezariană, la medicul Nicolae Poiană, la care l-a născut și pe fiul său David, în urmă cu patru ani. Înainte de a intra în sala de operație, vedeta și-a rugat fanii să-i transmită gândurile lor bune: „Știu că va gândiți la mine și vă mulțumesc din suflet. Vă pup și vă iubesc! Să vă gândiți la mine! La ora 10.00 cel mai tare…”, a scris aceasta pe o rețea de socializare.

 

Andra PC: facebook

Potrivit presei românești, Andra ar fi ales să nască la spitalul Sanador, din București, cu un pachet VIP, asta însemnând că nașterea și internarea ar fi costat-o circa 3.000 de euro.

 

Andra și Cătălin Măruță împreună cu fiul lor, David PC: facebook

Angelina Mașcauțan

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente