(video) „Fructe din Moldova”: Un nou spot de promovare a produselor autohtone

mere
Foto: PC: captură foto YouTube

Un spot motivațional de promovare a fructelor autohtone a părut astăzi, 20 iulie, realizat de Atelierul lui Sergiu Prodan.

În plin sezon al fructelor și legumelor, proiectul Agricultura Competitivă în Moldova (MAC-P) lansează campania de promovare a consumului de fructe și legume moldovenești.

Primul spot de promovare cu sloganul „Crescute din dragoste” a fost postat în dimineața zilei de astăzi pe rețelele de socializare. Spotul a fost realizat de Atelierul lui Sergiu Prodan, PR și Publicitate, proiectul fiind finanțat de Banca Mondială, Guvernul Suediei și Facilitatea Globală de Mediu.

În imagini apare actorul Boris Cremene, care joacă rolul unui cumpărător într-un supermarket. Deși merele moldovenești îi atrag atenția, el totuși le-ar prefera pe cele străine. Bărbatul însă refuză să le cumpere când vede mulțimea de oameni care muncesc zi de zi pe câmpurile Moldovei, fețele dezaprobatoare ale cărora îl urmăresc insistent, pentru ca într-un final să opteze pentru „5 kg și 200 de grame” de produse ecologice moldovenești.

Toată lumea din acest spot este lume muncitoare și adevărată de la țară din câteva sate din Anenii Noi și din satul Răzeni. Că Boris Cremene își va juca impecabil rolul era clar din start. Dar că oamenii, ocupația cărora este munca în câmp, sunt actori atât de talentați a fost o adevărată surpriză”, a scris regizorul filmulețului, Viorel Mardare, pe pagina sa de Facebook.

Unul din obiectivele principale ale proiectului Agricultura Competitivă în Moldova (MAC-P) este acordarea fermierilor autohtoni specializați în creșterea fructelor și legumelor a suportului necesar în crearea infrastructurii post-recoltă – construcția frigiderelor industriale, instalarea liniilor de sortare și ambalare, liniilor de uscare a fructelor etc.

În cadrul campaniei urmează a fi realizate încă două spoturi. Varianta TV a spotului va fi difuzată în următoarele zile.

Urmăriți video-ul de mai jos pentru a vă molipsi de „un pic de patriotism” de la Sergiu Prodan, făcut „din dragoste curată”, precum a menționat dânsul pe Facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente