(foto) 8,99 motive de ce să vii la primul Picnic Food Fest

collage
Foto: PC: Picnic Food Fest

În această duminică, 19 iulie, pe teritoriul Sky Land Camping & Resort în s. Hrusova, r-n Criuleni, va avea loc evenimentul Picnic Food Fest. În cadrul acestuia se vor aduna cei mai buni bucătari pentru a împărtăși cele mai bune și populare rețete de street foot din întreaga lume. Deși evenimentul a stârnit nenumărate impresii și întrebări, #diez a adunat câteva motive de ce ar trebui să mergi în acest weekend la Picnic Food Fest.

Ideea de a organiza acest festival aparține Olgăi Buks și a apărut acum doi ani, scopul acestuia fiind de a demonstra că în Republica Moldova sunt restaurante în care bucătarii se dedică cu trup și sufletul la procesul gătirii unor bucate extrem de bune. Astfel, festivalul va fi o încercare de a ridica nivelul de apreciere a restaurantelor în Republica Moldova.

Picnic Food Day nu va fi doar o celebrare a bucatelor gustoase și sănătoase, dar va fi un adevărat festival unde lumea se va putea odihni, va afla mai multe despre bucatele preferate, iar gospodinele pot să discute cu bucătarii cu renume pentru a afla mai multe despre anumite produse. Iată care sunt motivele de ce trebuie să vii la Picnic Food Day.

 

#1. Vor fi peste 30 de participanți, printre care nu doar reprezentanți ai restaurantelor, dar și oameni simpli.

 

PC: Picnic Food Fest

 

#2. Vor fi multe platforme cu bucate, întrucât unii participanți vor reprezenta mai multe standuri.

 

PC: Picnic Food Fest

 

#3. Acest eveniment va da tonul unei noi tradiții – cea de a discuta cu bucătarul-șef, așa cum se face în State sau în alte regiuni gastronomice. De bucătarul-șef depinde nu doar calitatea bucatelor, dar și dispoziția în întregime.

 

PC: Picnic Food Fest

 

#4. Vor fi restaurante care vor găti după propriul meniu, iar altele au creat un meniu special pentru festival.

 

PC: Picnic Food Fest

 

#5. La eveniment vei putea savura din spectrul deplin al culorilor street food – porumb pe gril, stridii, sangria, paella, sandvișuri, rolluri, falafel, aperitivele tapas, burgere, prăjituri Eclairs și mai multe.

 

PC: Picnic Food Fest

 

#6. Organizatorii festivalului îți vor demonstra că fast-foodul poate fi nu doar gustos, dar și sănătos.

 

PC: Picnic Food Fest

 

#7. În cei 60-150 de lei pentru bilet, fiecare dintre oaspeți plătește pentru o parcare mai comodă, pentru securitate, concert, teatru gastronomic, activități pentru copii, cinematograf, zona de relaxare.

 

PC: Picnic Food Fest

 

#8. Prețurile pentru bucate vor varia între 20 și 70 de lei maximum. Colaborarea dintre organizatori și restaurante a fost fructuoasă pentru a putea oferi cele mai bune și proaspete bucate la prețuri accesibile pentru oaspeții evenimentului. Și da, bucate vor ajunge tuturor – la fiecare stand reprezentativ vei găsi câte 300 de porții.

 

PC: Picnic Food Fest

 

#9. Vei avea parte de seminare gastronomice conduse de către lectori cu experiență. Vei privi filme artistice despre bucate, cum ar fi „Chef” sau „Ratatouille”. În cadrul teatrului gastronomic, bucătarii vor conduce ateliere de gătit, iar zona de relaxare va fi disponibilă tuturor persoanelor ce doresc să savureze frumoasa zi de vară.

 

PC: Picnic Food Fest

Mai multe detalii despre Picnic Food Fest găsești pe pagina de Facebook a evenimentului. Nu rata ocazia să savurezi din cele mai bune bucate gătite într-o atmosferă de vară veselă și creativă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente