Tur prin Europa: Trei moldoveni vor călători în 21 de țări în 21 de zile

11713865_10205825071798897_4404683349968264503_o
Foto: PC: Facebook/Ana Sîrbu

Trei moldoveni pornesc într-un tur prin Europa cu viteza gândului, încât și-au propus să viziteze 21 de țări în numai 21 de zile, călătorind cu automobilul.

Echipa este alcătuită din Anatolie Untura, Alex Bred și Ilie Toma. Ei și-au propus să străbată două continente, iar cursa loc începe chiar astăzi, țările prin care vor trece fiind: Republica Moldova, România, Ungaria, Slovacia, Polonia, Lituania, Letonia, Estonia, Finlanda, Suedia, Danemarca, Germania, Olanda, Belgia, Franța, Spania, Maroc, Monaco, Italia, Elveția și Austria.

 

Traseul pe care îl vor parcurge tinerii. PC: Facebook/Anatolie Untura

„Va fi o cursă contra cronometru și contra propriilor mofturi, deprinderi și dorințe, sprint-uri câte 36 de ore la volan, somn pe taloane, mâncare cu socoteală, băutură ioc, de femei nici nu mai zis”, a scris Anatolie Untura pe Facebook. „Un adevărat test pentru a afla cât coști și unde e limita ta. Când ți-e bine – nu progresezi, trebuie sa fugi de confort sau devii robul lui.”

Scopul acestei călătorii este promovarea Republicii Moldova. Ilie Toma a spus pentru #diez că, cursa va fi plină de activități: „În cele 21 de zile vom explora lumea, vom interacționa cu oamenii, vom savura diversitatea geografică de la pădurile scandinave, în care soarele nu apune în această perioadă, până la căldurile toride și sălbăticia din Sahara, deșertul Sahara fiind cel mai îndepărtat punct al traseului. Vom promova și Moldova ca destinație turistică în exterior, pentru că mașina va avea logo-ul turistic Pomul Vieții al Moldovei aplicat pe ea”.

 

PC: Facebook/Natalia Turcanu
PC: Facebook/Natalia Turcanu

Renumitul site Booking.com e un partener al expediției. El o va mediatiza pe canalele sale de rețele sociale (3,75 milioane fani aventurieri și călători numai pe Facebook) și astfel, „Moldova va fi expusă direct celor mai deschiși spre necunoscut turiști ai lumii. Regimul expediției va fi unul intens, dar vom profita de fiecare clipă a aventurii incredibile”, a conchis Ilie.

#diez vă va ține la curent despre cum se desfășoară cursa și le dorește o călătorie frumoasă!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente