România rămâne temporar fără Premierul Ponta

ponta
Foto: PC: pressalert.ro

Premierul Victor Ponta a anunțat astăzi, pe o reţea de socializare, că îi va solicita mâine Președintelui Klaus Iohannis să-l desemneze pe vicepremierul Gabriel Oprea să exercite toate atribuțiile funcției de Prim ministru.

„Mâine dimineață voi trimite Președintelui României solicitarea ca, în baza art. 107 din Constituție, să-l desemneze pe vicepremierul Gabriel Oprea să exercite toate atributele funcției de Prim Ministru (inclusiv conducerea ședințelor de Guvern) în această perioadă”, citează Unimedia.

Potrivit oficialului român, acesta îşi va putea relua activitatea normală la Palatul Victoria în maximum 28 de zile. „Azi medicii au decis că pot fi externat. Urmează ca în următoarele șapte zile să parcurg zilnic procedurile pentru control, schimbare pansamente și supraveghere. Ulterior acestor proceduri va trebui ca două săptămâni să fac fizioterapie și tratamente de recuperare, înainte de a avea permisiunea medicilor de a merge fără sprijinul unor mijloace medicale permanente. În maxim 28 zile îmi pot relua activitatea normală urmând să continui recuperarea timp de șase luni”, precizează Ponta pe pagina sa de Facebook.

 

PC: Captură foto
PC: Captură foto

Victor Ponta acum câteva zile a fost operat la genunchi în urma unei traume suferite la un joc amical de baschet. El urma să fie externat vineri, 19 iunie, însă în urma consultațiilor cu medicii, el va trebui să mai stea în spitalul din Turcia, unde a și fost operat, informează Știri pe surse cu referire la România TV.

 

PC: Facebook/ Victor Ponta
PC: Facebook/ Victor Ponta
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente