Google va limita accesul la site-urile cu conținut adult postat pentru răzbunare

google
Foto: PC: wtvox.com

Google va limita accesul la site-urile în care este disponibil conținut de tipul „revenge porn”. În ultimii ani, noțiunea de „revenge porn” a devenit din ce în ce mai cunoscută în mediul online. Multe persoane, în încercarea de a se răzbuna pe foștii parteneri, încarcă pe internet videoclipuri sau poze în care aceștia sunt surprinși în ipostaze intime.

În Statele Unite au avut loc numeroase procese din această cauză, iar acum, cei de la Google au făcut și ei un pas important către eliminarea completă a acestui tip de conținut, informează Playtech.ro cu referire la Mashable.

Gigantul cu sediul în Mountain View a decis să înlăture site-urile care găzduiesc acest conținut din rezultatele oferite de motorul său de căutare, în încercarea de a limita accesul persoanelor. Pozele sau videoclipurile cu pricina nu vor putea fi înlăturate, însă acesta este un pas important pentru Google. Din câte se pare, Google va aplica în acest caz o politică similară celei folosite cu datele personale ale utilizatorilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente