8 evenimente emoționante pentru ziua de vineri, 19 iunie

balon
Foto: PC: newallpaper.ir

Pentru această vineri, #diez ți-a pregătit o listă de evenimente frumoase, pe alocuri – emoționante, întrucât absolvenții mâine au o ocazia să-și ia rămas bun de la școală, iar ceilalți – să deguste din aromele de sărbătoare ale vinului sau să meargă la un film horror. În această vineri, fiecare eveniment pune accent pe emoții.

#1. Ziua Absolventului, ora 14:00

suie

Pe parcursul zilei vor fi organizate activități ce includ: diversitate de jocuri moderne, jocuri medievale, fotocabina, foto-magnet, free hugs, water fight, tombolă cu premii de la parteneri: 2 tablete, 1 smartphone, 3 cartele internet, 5 carduri bancare a câte 1.000 de lei fiecare, 5 invitații la AquaMagic, 3 abonamente a câte 3 luni la Fitness, 3 seturi de cosmetică, Camping CITY. Seara va culmina cu apariția pe scenă a formației românești Șuie Paparude. Mai multe detalii despre această zi afli pe #diez.

 

#2. Festivalul Indiei, ora 18:00

india

Festivalul va întruni într-un singur loc cei mai buni specialiști care vor petrece lecții de yoga, mantre Vedice antice, meșteri în arta mehndi și arta machiajului indian. Doamnele și domnișoarele vor avea posibilitatea să probeze costumele tradiționale și să beneficieze de o sesiune foto. De asemenea, vor putea achiziționa diverse obiecte specifice Indiei. Mai multe detalii despre Festival afli pe #diez.

 

#3. ConnectIT Meet-up #6, ora 18:30

it

Aceasta este o sesiune destinată developerilor care doresc să scape de concret și să găsească un nivel mai mare de abstractizare pentru a scrie aplicații concurente și distribuite mult mai ușor. Mai multe detalii afli aici.

 

#4. Masterclass gastronomic numărul 4, ora 19:00

master

Vinul este bun pentru fericirea ta. Antocienii din vin au efecte benefice pentru inimă. Băut cu moderaţie, vinul reduce stresul, mai ales după o săptămână lungă. Iată de ce ești invitat vineri să descoperi strânsa legătură între Dorado – Sauvignon Blanc & Chardonnay, Pinot Grigio şi Feteasca Albă. Prețul de participare la atelier este de 200 de lei. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#5. Seri Muzicale la Kozlovna

koz

În fiecare vineri, oaspeții restaurantului-pub Kozlovna sunt invitați nu doar să savureze din tradițiile cehești, dar și să asculte muzică bună, interpretată de tinere talente din Moldova. Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook a localului.

 

#6. Filmul „Poltergeist”, ora 21:50

Remake al filmului cu acelaşi nume din 1982, filmul Poltergeist îl are ca protagonist pe Eric Bowen, un tată care după ce îşi pierde locul de muncă se mută împreună cu familia într-un oraş nou şi încearcă să croiască pentru aceasta un nou început. Totul decurge normal, până când fiica sa, Madison, este răpită, lucru ce îl face pe Eric să înţeleagă cât de importantă este pentru el familia. Orarul filmului îl găsești aici.

 

#7. Dirty Music, ora 22:00

dirty

Doi DJ îți vor încânta auzul cu ritmuri de hip hop, trap, dubstep, reggae și break beat. Amatorii de așa muzică sunt rugați să nu întârzie. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#8. Sonitus W// Mitru / Cumsarspune / Debreece, ora 22:00

t5

Muzica ce o vei savura în această seară va face parte dintr-o călătorie fascinantă dincolo de fapte și rațiune, spre o viață interioară mai bogată, în spatele rutinei zilelor noastre. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#diez Bonus: „Lucrare de Control” împreună cu Guz și Kapushon, ora 22:00

„Lucrare de Control” marca Guz și Kapushon PC: iTicket.md

Elevii și studenții sunt invitați pe 19 iunie 2015 la sărbătoarea finisării examenelor, bacalaureatului, sesiunilor în clubul TESLA, alături de Guz și Kapushon începând cu ora 22:00.

Va fi o seară inedită, invitații vor susține o „Lucrare de Control”, iar tu vei asculta cele mai noi și populare hituri lansate de ei. Detalii pe #diez.

#diez vă urează distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente