Nata Albot: Avem nevoie de un Primar de Chișinău care să iubească oamenii, să nu se teamă de ei

IMG_9522-533×800
Foto: PC: Florin Tabirta

Azi, 14 iunie, în Republica Moldova au loc alegerile locale generale. În timp ce unii lideri de opinie își împărtășesc experiența votului dat pentru cei în care au încredere, alții abia urmează să voteze. Nata Albot și-a împărtășit, pe pagina personală de Facebook, așteptările sale vizavi de viitorul Primar al capitalei.

În postarea sa, Nata Albot recunoaște că încă nu a decis cu cine va vota, dar spune că știe cum trebuie să fie viitorul Primar.

„Chișinău este doar un oraș, nu o țară mare, nu e greu să-l iubești. Iar odată cu orașul este foarte important să iubești și oamenii lui. Să știi să glumești, să zâmbești, mult și contagios, să te uiți în ochi la oameni, să dezdoi spatele gârbovit, să ridici capul înfundat între umeri, iar când vii la un concert atât de frumos (concertul pe muzica lui Eugen Doga în scuarul Catedralei, n.r.), să nu te temi să fii un om simplu, să te uiți la concert din picioare sau să te așezi printre oameni și să te uiți la concert. Când iubești nu te ascunzi, ci deschizi brațele și primești.

Eu vreau un primar de Chișinău care să iubească oamenii, să nu se teamă de ei și, bineînțeles, eu vreau un primar care are o viziune, nu o vinegretă în cap”, concluzionează Nata Albot.

Ea mai spune că va merge neapărat să voteze și că nimeni nu o va convinge să stea acasă.

Vezi postarea pe Facebook.

 

Eu nici acum nu știu în dreptul cui voi pune ștampila de vot. În sens că până ajung la secția de vot voi mai discuta cu…

Posted by Nata Albot on Sunday, June 14, 2015

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente