7 evenimente pentru o zi de sâmbătă, 13 iunie, mai veselă

Happy Girl Wide Desktop Background
Foto: PC: hdwallpaperscut.com

În această sâmbătă ai ocazia să cutreieri orașul în cadrul unor evenimente excepționale – concerte, cursuri motivaționale și târguri creative.

#1. Târg de Creații și Inspirații, ora 9:30

targ

Obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării aromate, cosmetice naturale și multe altele vei găsi cu prisosință la târgul din această sâmbătă la care sunt invitați toți admiratorii creațiilor handmade. Mai mult detalii de la eveniment vezi aici.

 

#2. Școala unui corp corect

scoala

Acesta este un curs din 12 lecții ceva avea loc în fiece sâmbătă, timp de 12 săptămâni. Cursurile sunt destinate tuturor persoanelor care vor să aibă un regim de viață sănătos și motivant. Mai multe detalii afli aici.

 

#3. Teo Trandafir la Chișinău, ora 16:00

teo

Actrița română și prezentatoarea de TV și radio Teo Trandafir vine la Chișinău cu un program aniversar dedicat echipei „Clubul Nostru”. Un bilet la eveniment costă 200 de lei. Mai multe detalii despre acesta afli pe Facebook.

 

#4. Concertul „Dialogurile dragostei”, ora 19:00

doga

De ce „Dialogurile dragostei”? Pentru că eternă bucurie-i frumuseţea şi dragostea! Iar frumoasa poezie eminesciană a răsunat şi va răsuna tot timpul, pentru că exprimă cel mai bine fiinţa noastră. Vino la un concert inedit de Eugen Doga. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#5. Concert de Pavel Stratan, ora 19:00

pavel

Prin muzica sa, Pavel Stratan oferă publicului cele mai intense emoții. Artistul reuşește să adune în sală spectatori de toate vârstele care îi fredonează piesele pe toată durata recitalului. La concertele sale, publicul vine de fiecare dată cu plăcere, astfel încât sălile sunt, practic, întotdeauna pline. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#6. LCQ-87 „Ziua X”, ora 21:00

GoGame_1

Iubitorii de senzații tari pot veni cu echipa sa la un eveniment marca City Quest Chișinău. Înregistrează-te în prealabil la eveniment, găsind toate detaliile aici.

 

#7. Bass Turbat, 22:00

bass

În 2015, au avut onoarea de a mixa alături de Andy C și de a deschide primul show live al lui Skrillex din România, iar în vară urmează să mixeze la cel mai mare festival din România – Electric Castle. Mâine, acest colectiv va evolua în cadrul Tipografiei 5. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

Distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente