[Vara] 10 activități care îți vor transforma vara într-un timp fabulos

lavender
Foto: Lavender Fest, PC: Victor Rotari

Propune-ți să transformi vacanța de vară într-un anotimp fabulos. Activitățile pe care le-am selectat cu grijă îți vor colora vara și te vei simți mai bine în atmosfera călătoare a anotimpului. Nu uita să împărtășești cu echipa #diez cele mai frumoase momente din această vară.

#1. Să explorezi o destinație necunoscută

 

PC: braidedbliss.net
PC: braidedbliss.net

Fie aceasta o țară în care nu ai mai călătorit sau anumite regiuni ale țării pe unde încă nu ai pășit, vara aceasta dedic-o călătoriilor pentru a descoperi tărâmuri necunoscute.

 

#2. Să mergi la munte

 

PC: Pavel Novac/ Facebook
PC: Pavel Novac/Facebook

Amatorilor de temperaturi contrastante li se recomandă să meargă la munte în această vară. Fii pregătit bine, poartă cu tine haine mai călduțe. Cei care au probleme cu inima și tensiunea arterială trebuie să se consulte cu doctorul pentru a se pregăti bine de o asemenea călătorie și pentru a evita situațiile neplăcute la altitudini mai mari.

 

#3. Să mergi cu cortul la mare

 

PC: Pavel Novac/ Facebook
PC: Pavel Novac/Facebook

Evită cheltuielile mari pe hoteluri și hosteluri și mai bine investește într-un cort, o pătură și dispoziție bună. De obicei, plajele au zone special amenajate pentru iubitorii de camping sau, în cel mai rău caz, instalezi cortul într-o pădurice lângă plajă.

 

#4. Dormi în fân

 

PC: 1600 × 1200Search by image +67
PC: Google

De tot spunem că veșnicia s-a născut la sat, te îndemnăm să mergi într-o zi la bunei sau la cunoscuții tăi ce au în hambarul său fân proaspăt adunat. Poate aceasta nu ar părea o alegere extrem de comodă, însă nu e neapărat să dormi o noapte întreagă, ci să te odihnești câteva ore.

 

#5. Mergi la ICEEfest

 

PC: Irina Grigoraş/ Instagram
PC: Irina Grigoraş/ Instagram

ICEEfest este cel mai mare eveniment dedicat industriei de marketing, media şi comunicare, care are loc pe 11 şi 12 iunie la Bucureşti. Pe lângă programul de instruire oferit oaspeților evenimentului, aceștia beneficiază și de evenimente distractive.

 

#6. Mergi la un festival de muzică

 

Festivalul Etno-Balcanic, PC: Ilona Sergheevna
Festivalul Etno-Balcanic, PC: Ilona Sergheevna

Fie acesta un festival de muzică rock, pop, local sau european, în această vară să mergi la un concert este un must do. #diez deja ți-a pregătit și o listă cognitivă cu cele mai interesante și colorate festivaluri ale verii la care trebuie neapărat să mergi.

 

#7. Fă propriile produse de îngrijire a pielii

 

PC: aprillilyrose.wordpress.com
PC: aprillilyrose.wordpress.com

Vara este nu doar anotimpul distracției, dar și anotimpul arsurilor și pielii uscate. Întrucât produsele calitative costă scump, te îndemnăm să faci propriile produse de îngrijire a pielii care pot fi create cu ajutorul diverselor ierburi și plante ce le găsești la bunica în grădină sau la piață.

 

#8. Mănâncă fructe chiar de pe crengi

 

PC: nutritionunplugged.com
PC: nutritionunplugged.com

Întreaga vară vom avea șansa să procurăm fructe de la piață, însă #diez te îndeamnă din nou să mergi la țară sau într-un sătuc necunoscut și să guști din fructele văratice direct de pe crengile arborilor fructiferi.

 

#9. Organizează o cursă a tricourilor ude

 

PC: nutritionunplugged.com
PC: nutritionunplugged.com

Vei avea nevoie de câteva grupuri de prieteni de maximum 10 persoane, o căldare cu apă, un tricou pentru fiecare grup și dispoziție bună. Recomandăm ca acest joc să se petreacă într-un loc mai puțin aglomerat, pentru a evita accidentele.

Grupurile se aranjează în linii separate, însă la aceeași distanță de căldările cu apă. Ideal ar fi în jur de 30-50 de metri distanță. Câte un reprezentant al fiecărui grup merge la căldarea cu apă, iar atunci când începe jocul, reprezentanții trebuie să ude tricoul în apă, să-l îmbrace, să fugă la echipa sa, să dezbrace tricoul și să-l ofere unui membru al echipei, iar acesta din nou trebuie să fugă spre căldare, să ude tricoul și așa mai departe. Echipa care va încheia prima, câștigă jocul. Distractiv, nu? De fapt, orice joc care implică apa ar putea fi în egală măsură distractiv și răcoritor pentru această vară.

 

#10. Scrie unui prieten de peste hotare

 

PC: Nata Andreev/ Instagram
PC: Nata Andreev/ Instagram

Te-am îndemnat să faci acest lucru acum doi ani, dar te îndemnăm să nu uiți prietenii și să le scrii cu drag. Mai mult, poți să le creezi un post card special și din suflet, pentru ca prietenii tăi să se simtă mult mai îndrăgiți.

Împărtășește cu #diez acest amintiri frumoase, folosind pe orice rețea de socializare hashtagul #diezvara.

Echipa #diez îți urează o vară plină de călătorii frumoase și odihnă plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente