(foto) Fashion blogger Hellen Monroe despre cum ieşim din tipare în sezonul estival

floDSC_0614
Foto: Cum ieşim din tipare în sezonul estival

Sezonul estival se declară oficial deschis, un motiv în plus ca să facem o selecţie şi o inventariere a ţinutelor noastre, pentru a le oferi acea sclipire demnă de vara anului 2015. Tot ceea ce trebuie să ştii despre cum să arăţi cu gust, te învaţă fashion bloggerul autohton, Hellen Monroe.

Hellen este deţinătoarea unui blog ce îi serveşte drept un jurnal virtual în care scrie despre călătorii, tendinţe şi ocupaţii recente, dar şi despre proiectele pe care urmează să le înfăptuiască. Totodată, bloggeriţa este şi autoarea unui site de modă, creat şi „alimentat” doar de ea.

Mai jos, vedem recomandările ei pentru a ieşi din tipare în noul sezon îmbrăţişat de soare.

Tendințele potrivite fierbințelii de afarム

Chiar dacă vara anului 2015 promite a fi una foarte fierbinte, nu înseamnă că nu trebuie să dăm dovadă de stil și eleganță atunci când vine vorba de ținute. De aceea, designerii ne ajută cu cele mai chic propuneri și anume, să purtăm alb imaculat din cap până în picioare, ținute all denim, salopete cu printuri colorate, pantaloni evazați și, nu în ultimul rând, rochii feminine, sofisticate, în nuanțe vii și vibrante.

 

Ţinutele Hellen Monroe
Ţinutele Hellen Monroe

 

Ţinutele Hellen Monroe
Ţinutele Hellen Monroe

Culorile ce nu ar trebui sムlipsească din garderobă

Cele mai mari case de modă ne recomandă pentru sezonul estival o paletă largă de culori frumoase și ne îndeamnă să adoptăm ținute cât mai stilate și colorate. Va trebui să facem loc în garderoba noastră culorilor energizante și explozive precum rozul sclipitor, galbenul și albastrul intens, acestea fiind nuanțele care vor aduce emoții pozitive în zilele însorite de vară, dar și culorilor pastelate, care vor conferi o notă de feminitate și senzualitate tuturor outfit-urilor estivale.
Vara anului 2015 trebuie să fie una de neuitat, de aceea trebuie să uimești prin combinații îndrăznețe, începând de la cele mai stilate culori precum alb, crem, gri, sau negru, asortate cu nuanțe de lămâie și portocală.

 

Ţinutele Hellen Monroe
Ţinutele Hellen Monroe
Ţinutele Hellen Monroe
Ţinutele Hellen Monroe
Ţinutele Hellen Monroe
Ţinutele Hellen Monroe
Ţinutele Hellen Monroe
Ţinutele Hellen Monroe

Adaptăƒm hainele din anii trecuți pentru a fi în vogムși acum

Este adevărat că modă se reinventează de la un sezon la altul, dar nu trebuie să omitem faptul că unele tendințe sunt similare cu cele care s-au bucurat de o faimă internațională în anii trecuți. Sunt unele trenduri care nu se demodează niciodată și care aduc în centrul atenției frumusețea diafană a femeilor. Din acest motiv, ele rămân favoritele lor pe parcursul a mai multor ani. De exemplu: faimoasa rochie neagră, care de fiecare dată conferă eleganță desăvârșită, blugii din denim, care se potrivesc aproape cu orice și blazerul clasic, cu ajutorul căruia vei condimenta orice outfit. De asemenea, celebra fustă midi cu flori și top crop-urile rămân îndrăgite de toate fashionistele și în această vară, precum şi rochiile maxi, fustele creion și cele vaporoase sunt articolele vestimentare de care ne vom bucura și în acest sezon.

 

Ţinutele Hellen Monroe
Ţinutele Hellen Monroe
Ţinutele Hellen Monroe
Ţinutele Hellen Monroe
Ţinutele Hellen Monroe
Ţinutele Hellen Monroe

Rolul accesorilor în vara anului 2015

Alegerea corectă a accesoriilor te ajută să îți completezi ținuta în moduri unice și să dai expresie personalității tale. Accesoriile au o influență considerabilă asupra ținutelor noastre, de aceea, în vară ce urmează, purtăm accesorii opulente, care, fără îndoială, ne vor spori farmecul. Brățările de dimensiuni mari, inelele mici, purtate pe toate degetele și ochelarii de tip aviator sunt accesoriile must have pentru vara anului 2015, iar pentru că sunt o iubitoare de pălării nu am cum să nu le menționez, întrucât acestea aduc un plus de feminitate și originalitate outfit-ului tău. Nu uita, accesoriile cu adevărat contează.

Cum arată ținuta potrivitムpentru o seară caniculară petrecută în oraș

Moda din acest sezon este una deosebită, care încearcă să combine mai multe aspecte ce țin de linii vestimentare clasice, trendy și culori puternice. În serile caniculare trebuie să încercăm să ne îmbrăcăm cât mai subțire și lejer, iar rochiile sunt articolele vestimentare pe care trebuie să te bazezi cel mai mult în perioadele caniculare, indiferent de lungimea acestora, vei arăta impecabil și te vei simți bine într-o seară de vară petrecută în oraș. De asemenea, poți opta pentru salopete din material subțiri sau fuste vaporoase, combinate cu top-uri cu umeri dezgoliți și bijuterii semiprețioase.

Ţinutele Hellen Monroe
Ţinutele Hellen Monroe
Ţinutele Hellen Monroe
Ţinutele Hellen Monroe

Ieşim din tipare

Celor care vor să iasă din tipare le recomand să mixeze print-urile și culorile. Optează pentru rochii cu spatele gol sau tricouri cu inscripții haioase, astfel vei obține un look deosebit și interesant cu ajutorul căruia nu vei trece neobservată.

Ţinutele Hellen Monroe
Ţinutele Hellen Monroe

Nuanţele ce vor colora vara Hellenei Monroe

Vară 2015 va fi una foarte colorată, stilată și interesantă. Garderoba mea deja și-a schimbat culorile, este mai veselă și mai strălucitoare. Eu ador nuanțele explozive și energizante, de aceea mă bucur că aceste tendinţe îmi permit să adopt tot felul de combinări îndrăznețe. Pantalonii evazați, topurile cu umeri goi și salopetele colorate sunt câteva din articole vestimentare preferate ale mele pentru această vară. Rochiile vaporoase și fustele midi se vor încadra perfect în călătoriile și destinațiile exotice pe care abia le aștept.

 

Ţinutele Hellen Monroe
Ţinutele Hellen Monroe
Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente