(foto) Fashion blogger Diana Luchin: „Un bărbat trebuie să aibă curajul să arate bine”

10
Foto: PC: diluci.com

Binele și frumosul trebuie împărtășit. De la acest principiu a pornit și Diana Luchin care deține un blog de modă și călătorii.

Nu este ușor să rămâi tu însuți, dar și să placi altora. Totuși, Diana Luchin a decis încă în 2012 să își creeze un blog pentru a se autoexprima, dar și pentru a inspira persoanele pasionate de artă, modă și frumos.

 

PC: diluci.com
PC: diluci.com

Orice femeie este frumoasă, doar prin modul ei de a fi. Totuși, atunci când vorbim despre eleganță și stil, lucrurile se complică nițel.

Astfel, femeia rafinată, în viziunea bloggeriței, este una care-și cunoaște perfect corpul, cu toate atuurile și defectele sale. „O femeie stilată înseamnă o femeie care, în primul rând, își știe perfect corpul și faptul că îmbrăcămintea e doar instrumentul prin care ea poate să-și exprime personalitatea. Un bărbat stilat e acela care nu are frica de a fi stilat. Un bărbat trebuie să aibă curajul să arate bine și să-și asorteze cu gust hainele”, afirmă Diana.

 

PC: diluci.com
PC: diluci.com

Cu toate că femeile au o mulțime de haine în garberobă, problema cea mai importantă a acestora este faptul că nu au ce îmbrăca, de aceea, pentru a preveni aceste situații iritante, Diana le recomandă domnișoarelor să dețină următoarele „piese clasice” în dulap:

# cămașă albă;
# fustă creion cu talia înaltă;
# pantalonii clasici negri cu talia înaltă;
# o pereche de stiletto negri sau bej;
# un trench de culoare neutră;
# rochie neagră.

Orice popor are modul său aparte de a se îmbrăca, iar pentru că Diana a vizitat mai multe țări europene, precum Italia, Spania, Germania, Franța, Marea Britanie etc., am decis să aflăm dacă moldovenii au un stil deosebit de a asorta hainele.

 

PC: diluci.com
PC: diluci.com

„Fiecare naționalitate are modul sau aparte de a se îmbrăca, iar moldovenii nu fac excepție. Partea feminină optează pentru haine care pun în valoare feminitatea, iar tocurile sunt deseori la ordinea zilei. Partea masculină optează, de obicei, pentru un stil casual, având acea timiditate sau, mai bine zis, rigiditate în sânge, probabil. Totuși motoul meu rămâne – less is more”, argumentează bloggerița.

Cu toate acestea, Diana punctează faptul că hainele trebuie să fie o parte complementară personalității. Astfel, „haina trebuie să se potrivească perfect atât corpului meu, cât și personalității mele”, subliniază eroina.

 

PC: diluci.com
PC: diluci.com

Și pentru că trecem treptat la un nou sezon, am încercat să aflăm ce se va purta în această vară.
„În vara ce urmează va fi în vogă stilul boho chic, asortat cu sandale tip gladiator. De asemenea, inspirația din orient și anume trench-ul în stil kimono. Albul mereu a fost în vogă, iar această vară nu va fi o excepție, astfel, cu siguranță putem opta pentru o ținută în întregime albă, iar pentru iubitorii de culori aprinse și vii – galbenul este opțiunea perfectă, pentru că nu doar redă o stare bună de spirit, dar, de asemenea, va fi în trend”, punctează bloggerița.

 

PC: diluci.com
PC: diluci.com

Ce face un fashion blogger în timpul liber? Răspunsul e simplu: „În timpul liber prefer să mă relaxez, făcând o plimbare prin parc, ieșind la o cafea cu prietenii sau, pur și simplu, savurez propria-mi singurătate citind o carte, gătind sau vizionând un film”, afirmă Diana Luchin.

Intră pe blogul Dianei, pentru a vedea mai multe despre călătoriile acesteia.

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente